Șefii de promoție ai unităților de învățământ din Filipeștii de Pădure, premiați de primărie

10 Jul 2024 17:31
Șefii de promoție ai unităților de învățământ din Filipeștii de Pădure,  premiați de primărie
Primăria comunei prahovene Filipeștii de Pădure continuă tradiția de a-i premia pe cei mai buni elevi din localitate. Autoritatea locală a aprobat recent un proiect de hotărâre care se stabilește să se acorde laptopuri șefilor de promoție ai claselor a VIII-a și a XII-a de la unitățile de învățământ din comuna Filipeștii de Padure. Astfel, proiectul presupune acordarea a trei laptopuri, urmatorilor elevi: Nedelcu Ana-Maria - șef de promoție din clasa a VIII-a la Liceul Teoretic din satul Filipeștii de Pădure și Muscă Robert - șef de promoție din clasa a XII-a în cadrul aceleiași unități. Un laptop va primi și Băniceru Alexandru Ștefan Marian - șef de promoție din clasa a VIII-a la Școala Gimnazială ”Ioan Moga” din satul Ditești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677