Și credincioșii din Păulești s-au putut închina la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou - FOTO

05 Mar 2024 20:23
În aceste zile are loc în Prahova cel mai mare pelerinaj cu moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou din ultimii 70 de ani. Este organizat cu ocazia aniversării a 250 de ani de la aducerea moaștelor Sfântului Dimitrie cel Nou în țara noastră. Printre bisericile unde au ajuns deja sfintele moaște se numără și o biserică din comuna Păulești.

"Pelerinajul cu moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou în Arhiepiscopia Bucureștilor a început luni, 4 martie 2024. Protoieriile au anunțat traseul moaștelor sfântului prin județele Prahova și Ilfov.

Printre credincioși care s-au putut închina ocrotitorului Capitalei au fost și locuitorii comunei noastre, moaștele fiind aduse și la Biserica Sfântul Mihail și Gavril din satul Găgeni", a transmis Sandu Tudor, primarul comunei Păulești.

Sursa foto: facebook Tudor Sandu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677