Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 22-28 noiembrie

22 Nov 2021 11:31
În acest final de săptămână, Teatrul „Toma Caragiu” vă invită să vă reîntâlniți cu personajele mereu actuale ale lui Ion Luca Caragiale, dar și să descoperiți, pe scena Teatrului de Animație, un spectacol fascinant, care va bucura întreaga familie. Secția Teatrul de Revistă Majestic prezintă un spectacol muzical ce o va avea în prim-plan pe îndrăgita artistă Nico.
O noapte furtunoasă - sâmbătă, 27 noiembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Într-o singură noapte, casa lui Jupân Dumitrache, situată undeva la marginea Bucureștiului, este cuprinsă de agitație. Cherestegiu și căpitan în Garda civilă, el își vede „onoarea de familist” amenințată de un „bagabont” care, se pare, îi face ochi dulci tocmai nevestei lui. Chiriac, omul de nădejde al lui lui Jupân Dumitrache, îl asigură că îi va apăra reputația, însă evenimente tumultuoase se petrec fără știrea stăpânului casei.
Domnul Nostoc și cabana cărților – joi, 25 noiembrie, ora 10.30, și duminică, 28 noiembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație. Datorită domnului Nostoc și domnișoarei Filomene, care au adus cu ei dintr-o călătorie pe planeta SaturLună niște sâmburi deosebiți, locuitorii din Orașul Surprizelor vor avea ocazia să descopere cărțile. Armonia tuturor este perturbată însă de domnul Zice-da, care va încerca să reducă toate cărțile la simple cifre. Domnul Nostoc și cabana cărților: un spectacol multimedia care își propune să îi aducă pe copii mai aproape de lectură şi de lumea poveştilor, de care tehnologia de astăzi a ajuns să îi despartă.
Suflet pereche - duminică, 28 noiembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. O călătorie muzicală emoționantă, un spectacol-concert creat sub semnul romantismului, care o are în prim-plan pe îndrăgita Nico. Melodii reprezentative din repertoriul artistei, dar și acordurile unor piese românești binecunoscute, îi vor delecta pe iubitorii muzicii de calitate. Alături de Nico, îi veți putea urmări pe Daniela Răduică, Romeo Zaharia, George Capanu, Rodica Tudor, acompaniați de Orchestra și Baletul Majestic.
Accesul la spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” se face cu respectarea normelor în vigoare.
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole. Vă așteptăm cu drag la teatru!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677