Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 27 septembrie - 3 octombrie

28 Sep 2021 13:13
Săptămâna aceasta, Teatrul „Toma Caragiu” vă așteaptă să vizionați producții pentru copii, comedii spumoase, dar și o lecție de istorie care ne reamintește despre sacrificiul și suferința unor oameni rămași, în mare parte, anonimi.
Dănilă Prepeleac - vineri, 1 octombrie, ora 18.00, sala Teatrului de Animație. Una dintre poveștile care au încântat copilăria multor generații, povestea lui Dănilă, ale cărei origini se află în folclorul românesc, prezintă, într-o manieră plină de umor, rolul experienței în viața omului. Neîntrecut ghinionist și sărac lipit pământului, Dănilă, poreclit Prepeleac, ne invită să îi urmărim pățaniile și transformarea vineri, 1 octombrie, de la ora 18.00, în sala Teatrului de Animație.
Ziua Recunoștinței - vineri, 1 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un spectacol energic și antrenant perfect pentru a da startul sfârșitului de săptămână, Ziua Recunoștinței vorbește cu umor despre teatru dar, mai ales, despre acele adevărurile nevăzute de dincolo de scenă, atât de rar accesibile publicului larg.
Despre mine, Stalin și alte câteva milioane de oameni - sâmbătă, 2 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului de Animație. Într-un loc pustiu, cu o natură neîndurătoare, au fost scrise paginile tragice ale unei istorii care nu trebuie uitată. Vă invităm să vizionați un spectacol inspirat din textele scriitorului rus Alexander Soljenițîn, supraviețuitor al Gulagului, în interpretarea și viziunea scenică a actorului Marian Despina.
Pecetea fermecată - duminică, 3 octombrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație. Albușica, Scrob, Sisi de Migdale și toți prietenii lor abia așteaptă să le împărtășească celor mici peripețiile lor, într-un spectacol plin de culoare și umor despre o pecete capabilă să transforme în realitate orice dorință a posesorului ei.
Crimă la Howard Johnson - duminică, 3 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Vă invităm să încheiați weekendul cu o porție de bună-dispoziție, urmărind un spectacol ce aduce în prim-plan un triunghi amoros ai cărui protagoniști au parte de situații inedite ce vă vor aduce zâmberul pe buze.
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole. Vă așteptăm cu drag la teatru!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Este corect sa fii controlat de bilet in statia de autobuz?Eu personal m-am simtit agresata de controlorul TCE.Oare nu este un abuz ?
Domnilor parlamentari,eu i-mi vreau țara înapoi! Vreau legi bune pentru poporul român! Dacă vă iubiți țara și sunteți responsabili pentru bunăstarea poporului ,nu vă fie frică și VOTAȚI Legea Suveranității.Poprul va fi recunoscător! Votați Legea!
Nu ar putea altetarii sa ne scuteasca?
Să dea Domnul să se realizeze toate puse în plan! Mult succes și țineți-vă de promisiuni că e păcat de acest monument al sării, mândria noastră a slanicenilor! Doamne-ajută!
Liftul când al mai puneți an funcționare
Curs valutar
EUR Euro 4.9457 -0.0015
USD Dolarul SUA 4.6170 -0.0152
GBP Lira sterlina 5.7676 -0.0578
CHF Francul elvetian 4.7889 -0.0026
XAU Gramul de aur 275.6983 -1.9541