Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 31 ianuarie - 6 februarie

31 Jan 2022 12:19
Săptămâna aceasta, Teatrul „Toma Caragiu” vă invită să vizionați o comedie care oglindește un obicei des întâlnit în rândul famiilor de boieri din Moldova secolului al XIX-lea - căsătoria din interes. Magie, vrăjitori și călătorii pline de peripeții îi așteaptă pe cei mici, pe scena Teatrului de Animație, unde vor putea urmări un spectacol inspirat din lumea fabuloasă a celor 1001 de nopți.
„Piatra din casă” - sâmbătă, 5 februarie, și duminică, 6 februarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Cucoana Zamfira, mamă văduvă, de vârstă mijlocie, caută să-și mărite cât mai repede fiica, pe Marghiolița, pentru ca ea însăși să se poată mărita; un subiect în jurul căruia se conturează momente hilare (umor de situație, de limbaj, de caracter), ce scot la iveală personalitatea protagoniștilor și mentalitatea vremii.
„Califul Barză” - vineri, 4 februarie, ora 18.00, și duminică, 6 februarie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație. După ce un vrăjitor malefic i-a transformat în berze, califul Rașid și vizirul Mansor se încumetă să străbată deșertul cel misterios pentru a-și recăpăta înfățișarea omenească. În aventura lor, vor fi ajutați de o preafrumoasă prințesă, căzută și ea pradă aceleiași vrăji. „Califul Barză”: o poveste ce ne vorbește despre deosebirea dintre aparență și esență, dar și despre biruința binelui asupra răului.
Vă așteptăm cu drag la teatru! Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole. Accesul la spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” este permis cu respectarea normelor în vigoare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677