Tâlhari, prinși de polițiștii prahoveni

15 May 2024 14:16
Tâlhari, prinși de polițiștii prahoveni
În această dimineață, polițiștii din cadrul Biroului de Combatare a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului pun în executare 9 mandate de percheziție domiciliară în municipiul Ploiești la domiciliile a doi bănuiți, respectiv la domiciliile unor persoane de interes în cauză, cercetați pentru comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 18 aprilie a.c., cei doi bănuiți, aflându-se pe o stradă din municipiul Ploiești, sub pretextul că ar deschide ușa blocului unei femei de 91 de ani, i-ar fi smuls acesteia geanta pe care o avea asupra sa, părăsind ulterior zona, într-o direcție necunoscută, în aceasta aflându-se aproximativ 100 de lei.

La data de 24 aprilie a.c., tot cei doi bănuiți, aflându-seîntr-un parc din municipiu, i-ar fi smuls geanta unei tinere de 16 ani, care se afla pe o bancă, în care se aflau bani și alte bunuri.

Tot la data de 24 aprilie a.c., în cursul serii, polițiștii au fost sesizați de către o altă femeie de 90 de ani, declarând că doi tineri i-ar fi smuls geanta pe pe umăr la intrarea în blocul de domiciliu, geanta conținând bani, dar și alte bunuri.

5 persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677