Târgul cu Bunătăți cu Dichisuri 5-7 august - Sinaia

04 Aug 2022 11:08
Târgul cu Bunătăți cu Dichisuri 5-7 august - Sinaia
Începutul de august (5-7 august) aduce la Sinaia TÂRGUL CU BUNĂTĂȚI ȘI DICHISURI, târgul care din 2011 crează spectacol de gust și bun gust, cu preparate și obiecte realizate de oameni pasionați, cu trudă și cu multe sacrificii, care respectă clienții prin ceea ce le oferă. Și, poate și mai important, oamenii aceștia oferă mai mult decât pricepere, pasiune, responsabilitate. Oferă, în primul rând, bucuria și energia pozitivă, transmisă de fiecare dată atunci când alegeți să le gustați din preparate sau când le admirați migală cu care au realizat obiectele.

Această ediție se desfășoară de această dată, pe Bdul Carol I, în zona centrală a stațiunii, în zona Primăriei. Ce veți putea descoperi? Așa cum obișnuiesc organizatorii, de fiecare dată, elementul noutate este prezent, iar de data aceasta, printre expozanți se numără creatori de gusturi rafinate: brânzeturi maturate cel puțin 3 luni - șvaițer, măieriș, lucaciu - produse tocmai în Ținutul Călimanilor - Șaru Dornei, Suceava și creatori de bun-gust care vă vor uimi cu creațiile lor: puzzle-uri personalizate din lemn, bijuterii din argint cu flori naturale presate și montate în rășină, decorațiuni și bijuterii din porțelan, o colecție de lumânări parfumate care au ca element principal lavanda, agende și semne de carte din lemn.

Toate aceste noutăți vor însoți producătorii și creatorii care se găsesc în mod constant în Târgul cu Bunătăți și Dichisuri. Bineînțeles că veți regăsi renumitele brânzeturi de la Fundata, de la familia Bangală, dar și turta dulce de Bascov, cu tradiție transmisă din generație în generație, dulcețurile, siropurile și conservele bănățene, pe care orice gospodină și le dorește în cămară, acum, că se apropie toamna și baclavale, sarailii, halepuri, güzel, chiușcozi însiropate din abundență, umplute cu nucă coaptă sau cacao, după rețete învățate de la cofetarii turci. Le vor sta alături cozonacul moldovenesc plin de nucă coaptă în cuptor și cu rahat sau cel plin cu umplutură cu mac, ciocolată de casă, poale-n brâu, găluștele umplute cu prune și sucurile naturale cu o atingere ușoară de ghimbir.

Deja așteptate și cunoscute de vizitatorii fideli vor fi, ca la fiecare ediție, cosmeticele naturale din zona Clujului, bijuteriile din argint lucrate manual, bijuteriile din pietre semiprețioase, obiectele de decor din hârtie, bijuteriile din lemn și alamă.

În plus, la Sinaia se anunță temperaturi perfecte pentru plimbare și se desfășoară un festival de film. Așadar, merită să faceți o plimbare la munte!

……………………………………………………

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000