Trafic intens pe DN1, Valea Prahovei. Aglomeratie inca de pe Centura de Vest a Ploiestiului

26 Feb 2021 15:49
Trafic intens pe DN1, Valea Prahovei. Aglomeratie inca de pe Centura de Vest a Ploiestiului
INFORMARE Politia Prahova:

La aceasta oră, pe DN1 se înregistrează urmatoarele valori de trafic:
📌Centura de Vest a mun. Ploiesti valori de trafic intense pe sensul de mers București către Brașov, fără coloană la sensurile giratorii;
📌 Comarnic trafic intens pe sensul de mers București către Brașov, se circulă în coloană de la km 103+700;
📌Bușteni trafic intens pe sensul de mers amintit anterior, se circulă în coloană de la km 128.

Politiștii prahoveni sunt și vor fi prezenți în stradă, acționând pentru fluidizarea traficului și asigurarea unui climat de siguranță rutieră.

Creșterea siguranței rutiere reprezintă o prioritate pentru noi, astfel că recomandăm cetățenilor ca atunci când se află la volan, să țină seama de următoarele sfaturi:

- Adoptați o manieră prudentă de conducere și adaptați permanent viteza de rulare la condițiile de drum și trafic!
- Dacă partea carosabilă este umedă, circulați cu o viteză care să permită oprirea în siguranță, având în vedere că distanța de frânare, în astfel de condiții, este mult mai mare!
- În condițiile unui trafic aglomerat, păstrați-vă calmul, nu uitați de politețea rutieră și nu blocați intersecțiile; Nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule!
- Folosiți luminile de întâlnire și pe timpul zilei, mai ales în condiții de vreme nefavorabilă!
- Nu consumați alcool și nu conduceți dacă simțiți că sunteți obosiți! Evitați să vorbiți la telefonul mobil în timp ce conduceți mașina, dacă nu aveți atașat la acesta dispozitivul de tip "hands-free"!
- Pietonilor le recomandăm să-și sporească atenția, să evite pe cât posibil folosirea părții carosabile, mai ales după lăsarea întunericului și în condiții de vizibilitate redusă și să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor.

Sursa foto: IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677