Trupul neînsuflețit al lui Mircea Ionescu Quintus a ajuns la biserică. Zeci de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu președintelui de onoare al PNL (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

17 Sep 2017 12:28
Tristețe mare, astăzi, la Biserica Buna Vestire din Ploiești. Aici a fost depus în urmă cu puțin timp trupul neînsuflețit al președintelului de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus. Liberalul a încetat din viață vineri după amiază, la vârsta de 100 de ani.
La biserică sunt prezenți zeci de oameni care vor să-i aducă un ultim oamgiu lui Mircea Ionescu Quintus. Cu puțin înainte să ajungă sicriul, la biserică a venit și soția acestuia, vizibil îndurerată.
La intrarea în biserică a fost amplasată și o carte de condoleanțe unde oamenii pot să scrie ultimele cuvinte, dar și medaliile și decorațiunile obținute de-a lungul timpului de Mircea Ionescu Quintus.
O coroană a fost trimisă și de președintele României, Klais Iohannis.
Biserica este arhiplină, însă familia vrea discreție.

Vom reveni cu detalii!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil deosebit cu părinți deosebiți, mult succes în viitor
Felicitări și mult succes!
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9209 0.0012
USD Dolarul SUA 4.1443 -0.0181
GBP Lira sterlina 5.7815 0.0048
CHF Francul elvetian 4.5608 0.0070
XAU Gramul de aur 242.5914 1.7239