Un muncitor și-a pierdut viața pe un șantier dintre autostrăzile A 3 și A7, zona comunei Dumbrava

14 Mar 2024 17:08
Un muncitor și-a pierdut viața  pe un șantier dintre autostrăzile A 3 și A7, zona comunei Dumbrava
Incidentul s-a petrecut miercuri, 13 martie. Potrivit unui comunicat de presă, :polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat despre faptul că pe un șantier dintre autostrăzile A 3 și A7, de pe raza comunei Dumbrava, a avut loc un accident de muncă.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului identificând un bărbat, întins pe sol, inconștient.

Din verificări, a reieșit faptul că bărbatul de 63 de ani, din București, lucra pe o structură din beton, de aproximativ 8 metri, iar la un moment dat, s-ar fi precipitat, căzând pe betonul de la baza structurii.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului.
Despre producerea evenimentului au fost informați inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677