Unde pot plăti taxele și impozitele ploieștenii nevaccinați/Anunțul Serviciului Public de Finațe Locale Ploiești

27 Oct 2021 11:33
Unde pot plăti taxele și impozitele ploieștenii nevaccinați/Anunțul Serviciului Public de Finațe Locale Ploiești
Serviciul Public de Finațe Locale Ploiești a transmis că în sediile insituției vor avea acces numai persoanele care:
- fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS- CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
- prezintă rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
- se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Triajul contribuabilior se va face la intrarea în instituție.
Impozitele și taxele se pot achita, în continuare, de către toți cetățenii, la casieria situată în str Basarabi nr. 5, celelalte puncte de încasare fiind deschise doar pentru categoriile de cetățeni enumerate mai sus.
” Cetățenii care nu îndeplinesc condițiile prevăzute la punctul 1, pot interacționa cu instituția noastră în mediul online, sau prin intermediul serviciilor de curierat, astfel :
- pentru certificatele fiscale solicitate de catre birourile notariale nu mai este necesară prezența contribuabilior la sediile noastre, operațiunile în speță fiind realizate între cele două entități;
- acolo unde certificatul fiscal este necesar în formă fizică, cererea pentru eliberarea acestuia se va transmite online sau prin servicii de curierat, urmănd ca instituția noastră să emită documentul, la adresa indicată de contribuabil, prin intermediul serviciilor de curierat;
- actele necesare radierii autoturismelor vor fi transmise către instituția noastră prin intermediul serviciilor de curierat și vor fi returnate în același mod, dupa prelucrare;
- toate declarările de bunuri, schimbări de domiciliu, modificări în ceea ce privește situația patrimonială, vor putea fi transmise în mediul online sau prin intermediul serviciilor de curierat”, au mai transmis reprezentanții SPFL Ploiești.
Adresele de email sunt: finantelocale@spfl.ro, pfcentru@spfl.ro, pfvest@spfl.ro, pj@spfl.ro, registratura@spfl.ro, informatica@spfl.ro.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677