Vanessa Tolea şi David Ţugui, campioni naţionali de cadeţi Ne Waza

06 Nov 2023 17:19
Vanessa Tolea şi David Ţugui, campioni naţionali de cadeţi Ne Waza
Sportivii secţiei de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au fost prezenţi în weekend la Miercurea Ciuc, acolo unde s-au desfăşurat atât Finala Campionatelor Naţionale de Judo pentru Cadeţi – U18 individual Ne Waza (lupta la sol), cât şi Finala Campionatelor Naţionale pentru Cadeţi – U18 pe echipe.
Principalele performanţe au fost reuşite în concursul individual, în care Vanessa Tolea şi David Ţugui au devenit campioni naţionali la categoriile lor de greutate: „-63 kg”, respectiv „+81 kg”! Vanessa a confirmat, astfel, performanţa realizată în urmă cu trei săptămâni şi la nivel de Juniori – U21, iar David a reuşit să transforme medalia de bronz de la categoria superioară de vârstă în aurul strălucitor de la cadeţi!
În aceeaşi competiţie, Sebastian Petre a ocupat locul al V-lea la „-81 kg”, iar Ioana Petraru a venit pe VII la „+63 kg”. La individual au participat 143 de sportivi de la peste 60 de cluburi din ţară.

În competiţia echipelor, băieţii au ocupat locul al V-lea după următorul parcurs: înfrângere în primul tur cu 3-2 în faţa celor de la CSM 2007 – LPS Focşani (vicecampioana naţională), apoi două victorii în recalificări, 3-2 cu „U”-CSM Cluj-Napoca şi 4-1 cu CSU Craiova, şi un eşec în lupta pentru medaliile de bronz în meciul cu CSM – FC Argeş Piteşti, scor 1-3.
La feminin, CSM-CFR-CSŞ Ploieşti s-a clasat a VII-a după ce a cedat cu 4-1 atât în primul tur, în faţa celor de la CSM Bucureşti, cât şi în recalificări, în confruntarea cu CSU Craiova.
Sportivii secţiei de judo sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686