Virgiliu Nanu: "Victoria de la președinția Consiliului Județean Prahova din partea Partidului Social Democrat este, în primul rând, victoria voastră!"

10 Jun 2024 19:27
Virgiliu Nanu: "Victoria de la președinția Consiliului Județean Prahova din partea Partidului Social Democrat este, în primul rând, victoria voastră!"
Virgiliu Nanu a câștigat cursa electorală pentru președinția Consiliului Județean Prahova, după cum arată numărătoarea paralelă.

" Astăzi, cu inima plină de recunoștință și emoție, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea și votul acordat. Victoria de la președinția Consiliului Județean Prahova din partea Partidului Social Democrat este, în primul rând, victoria voastră!

Fiecare vot, fiecare gest de susținere, fiecare cuvânt de încurajare au contat enorm și au fost fundamentul pe care am clădit acest succes.

Sunt onorat și profund mișcat de încrederea pe care mi-ați acordat-o. Promit să rămân dedicat nevoilor și aspirațiilor voastre, să muncesc cu integritate și să aduc schimbările pozitive pe care ni le dorim cu toții.

Această victorie este doar începutul unui nou capitol. Împreună vom transforma speranțele în realitate și vom construi un viitor mai bun pentru toți cetățenii județului Prahova.

Vă mulțumesc din suflet!", a transmis Virgiliu Nanu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677