Zapada, atractia principala din aceasta perioada, prezenta pe Valea Prahovei/De Ziua Indragostitilor se anunta grad mare de ocupare

07 Feb 2022 09:28
Zapada, atractia principala din aceasta perioada,  prezenta pe Valea Prahovei/De Ziua Indragostitilor se anunta grad mare de ocupare
Zapada, atractia principala din aceasta perioada, prezenta pe Valea Prahovei. Gradul de ocupare din weekend-ul care tocmai s-a incheiat a fost intre 70% și 75%. De Ziua Indragostitilor se anunta ca locuri de cazare vor fi ocupate 100%. La Sinaia cele doua teleschiuri Valea Soarelui si Calugarul, au functionat si au avut program normal. Gondola Carp, Telescaunul Soarelui au functionat si au avut si ele program normal.Toate partiile au fost amenajate si deschise : Lăptici 1, Lăptici 2, Lăptici 3, Genune, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Valea Soarelui 3, Varianta, Călugărul 1, Călugărul 2, Călugărul 3, Valea Dorului 1, Valea Dorului 2 și Începători deservită de banda de la Cota 2000.
La Busteni, a fost deasemenea o vreme favorabila pentru practicarea sporturilor de iarna, de exemplu vineri pe partia Kalinderu 2 a avut loc un concurs de ski , PRO SKI CUPA SPERANTELOR etapa III. Partia Kalinderu a fost deschisa ai amenajata pentru turisti si nu numai, pârtie săniuțe deschisă condiții bune, pârtia pentru începători Fun Park a fost deschisă, Rollercoaster-ul a functionat.
A fost un un weekend plin pe partie.
Pentru weekendul viitor se anunta multe evenimente, si gradul de ocupare de 100%.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677