Ploieștenii pot scăpa de echipamentele electrice și electronice nefolositoare/Începe campania de reciclare

21 Sep 2020 15:41
 Ploieștenii pot scăpa de echipamentele electrice și electronice nefolositoare/Începe campania de reciclare
Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, sprijină campania națională de informare "Fii la tine-n țară la fel ca afară", organizată în parteneriat cu ASOCIAȚIA ECOTIC și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, eveniment care se va desfășura în orașul nostru, în perioada 28 septembrie - 9 octombrie 2020.
Scopul acestei acțiuni este de a contribui la conștientizarea ploieștenilor în privința importanței reciclării corecte a deșeurilor DEEE - deșeuri de echipamente electrice și electronice.
Municipalitatea îndeamnă astfel ploieștenii să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), urmând ca fiecare persoană care predă deșeuri de minim 5 kg cumulate va primi un premiu instant, iar pentru o cantitate de peste 19 kg va fi înscrisă automat la o tombolă, având șansa de a câștiga premii precum: încărcătoare wireless, mașini de înșurubat și găurit, uscătoare de păr, mașină de tuns iarba sau aparat de spălat cu presiune.
Extragerea câștigătorilor în cadrul acestei campanii se va realiza în data de 15 octombrie 2020 (prin intermediul website-ului random.org), urmând ca organizatorul să informeze fiecare câștigător privind modalitatea de livrare a premiului.
Ploieștenii vor beneficia de preluare în mod gratuit de la domiciliu a DEEE-urilor mari și voluminoase, apelând numărul 0211933 sau 0244546627.
Este important ca cetățenii să înțeleagă care sunt modalitățile corecte de debarasare de deșeuri de echipamente electrice și electronice, iar această campanie face exact acest lucru.
Campania "Fii la tine-n țară la fel ca afară" reprezintă în fapt un serviciu de colectare direct de la domiciliul cetățenilor a acestor deșeuri de echipamente electrice și electronice în vederea realizării unei eficiente colectări separate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677