Ploieștenii pot scăpa de echipamentele electrice și electronice nefolositoare/Începe campania de reciclare

21 Sep 2020 15:41
 Ploieștenii pot scăpa de echipamentele electrice și electronice nefolositoare/Începe campania de reciclare
Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, sprijină campania naţională de informare „Fii la tine-n țară la fel ca afară”, organizată în parteneriat cu ASOCIAȚIA ECOTIC şi Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, eveniment care se va desfăşura în orașul nostru, în perioada 28 septembrie - 9 octombrie 2020.
Scopul acestei acţiuni este de a contribui la conștientizarea ploieştenilor în privința importanţei reciclării corecte a deşeurilor DEEE - deșeuri de echipamente electrice și electronice.
Municipalitatea îndeamnă astfel ploieștenii să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), urmând ca fiecare persoană care predă deșeuri de minim 5 kg cumulate va primi un premiu instant, iar pentru o cantitate de peste 19 kg va fi înscrisă automat la o tombolă, având șansa de a câștiga premii precum: încărcătoare wireless, mașini de înșurubat și găurit, uscătoare de păr, mașină de tuns iarba sau aparat de spălat cu presiune.
Extragerea câştigătorilor în cadrul acestei campanii se va realiza în data de 15 octombrie 2020 (prin intermediul website-ului random.org), urmând ca organizatorul să informeze fiecare câștigător privind modalitatea de livrare a premiului.
Ploieștenii vor beneficia de preluare în mod gratuit de la domiciliu a DEEE-urilor mari și voluminoase, apelând numărul 0211933 sau 0244546627.
Este important ca cetățenii să înțeleagă care sunt modalitățile corecte de debarasare de deșeuri de echipamente electrice și electronice, iar această campanie face exact acest lucru.
Campania „Fii la tine-n țară la fel ca afară” reprezintă în fapt un serviciu de colectare direct de la domiciliul cetăţenilor a acestor deșeuri de echipamente electrice și electronice în vederea realizării unei eficiente colectări separate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237