Bărbat bănuit de braconaj cinegetic, reținut de polițiștii prahoveni

20 Sep 2020 12:41
Bărbat bănuit de braconaj cinegetic, reținut de polițiștii prahoveni
Un bărbat care este bănuit de braconaj cinegetic a fost reținut de polițiștii prahoveni. Asta după ce vineri oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că pe fondul cinegetic nr. 8 Ciorani un bărbat desfășoară posibile activități de braconaj cu ajutorul unui câine.
*Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar pe câmpul dintre localitățile Ciorani și Sălciile au depistat un bărbat din localitatea Sălciile care încerca părăsească zona, fiind însoțit de un câine din rasa ogar. Persoana bănuită este cercetată și în alte cauze penale iar, în urma administrării probatoriului, s-a dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore. Câinele din rasa ogar se află în custodia Adăpostului de câini comunitari Târgșoru Vechi, până la finalizarea cercetărilor*, a anunțat IJP Prahova.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti specializați în arme, explozivi şi substanţe periculoase din cadrul IPJ Prahova, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru braconaj cinegetic, faptă prevăzută de art. 42 alin. 1 lit. d din Legea nr. 407/2006, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil.
foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237