Caz tulburător în Seciu. O mamă are nevoie de ajutor

29 Jan 2020 10:23
Cunoscut pentru implicarea în cazurile sociale, un prahovean a publicat aseară un caz tulburător a unei mame din Seciu.
Vom reda integral postarea.
"Am aflat aseară un caz cutremurător și îmi doresc din tot sufletul sa ii ajutam.
Am cunoscut o mămică cu 4 copilași. Toți băieți cu vârstele 7ani,9ani,17 ani și un bebeluș de 4 luni operat de 4 ori pe creier. Mămică sta în Seciu, Prahova .
A fost căsătorită, e în divorț încă. La un moment dat și a refăcut viata cu un om dacă il pot numi asa, care a pus o sa care tot din casa la el, a pus-o sa facă rate pt electrocasnice și după ce s a văzut cu casa mobilata a bătut o și a dat-o afara,. Bineînțeles politia nu face nimic. De luni de zile se chinuie sa și recupereze tot și nu reușește. Sta într o casa fără nimic în ea. Doar un pat și o mașină de spălat ce sta închisă ușa cu un lemn. Nu au nimic, nu au lemne pt foc, nu au aragaz, frigider,au un TV care merge doar când vrea, mama doarme pe o saltea care o ridica de pe canapeaua din bucătărie acolo e foarte frig și nu poate dormi, copii dorm într un pat nu foarte mare și ok, lapte pt cel mic aptamil nr 1 dar ii putem lua și nr 2,pampersi nr 3 dar pot fi și mai mari, hăinuțe, alimente, produse de curățenie. Orice, oameni dragi nu au nimic. Copii merg la școală, cel mic e născut în octombrie și abia în ianuarie acum l au dat acasă, va rog din inima sa distribuiți postarea și sa facem tot posibilul sa i ajutam.
O sa fac tot ce mi sta în putință pt ei, ca să le putem aduce măcar un strop de bucurie ❤️
Distribuiți va rog, sper sa reușim și de data aceasta
Doamne ajuta!
Băiatul de 7 ani poarta nr 30 la picior
Cel de 9 ani 32
Cel de 17 ani 40-41
Sunt slăbuți, o sa atașez poze
Bebele e născut prematur bea laptic aptamil nr 1 și poarta nr 3 la pampersi. Nu are patut, doarme în carut
Fac mâncare pe o soba veche în casa
10 lei dacă puneți deoparte și le luați o bucata de salam pt ei înseamnă hrănirea a 4 guri", a scris John Smith.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677