Ce soluție a găsit primarul Ploieștiului pentru deschiderea Oborului/Este nevoie de un vot favorabil

25 Nov 2020 16:39
Ce soluție a găsit primarul Ploieștiului pentru deschiderea Oborului/Este nevoie de un vot favorabil
Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, informează comunitatea locală că va iniția un proiect de hotărâre care să permită desfășurarea activităților comerciale în cadrul obiectivului Obor, transmite Primăria Ploiești.
Proiectul de act normativ va fi supus analizei și votului forului legislativ local, respectiv Consiliul Local Ploiești, în următoarea ședință ordinară, care va avea loc joi, 26 noiembrie 2020. În acest sens, se va solicita completarea ordinii de zi a ședinței respective cu proiectul de hotărâre amintit.
"Raportat la prevederile legale, care reglementează comerțul cu produse și servicii de piață în unele zone publice, respectiv la art. 7 din Hotărârea Consiliului Local nr. 348/2004, tipurile de piețe ce pot fi organizate în zone publice sunt: piețe agroalimentare, târguri, bâlciuri, piețe mixte, piețe volante, talciocuri. Având în vedere aceste aspecte, proiectul de hotărâre inițiat de primarul Andrei Liviu Volosevici va aduce o specificare exactă a activității derulate în acest punct de lucru și o încadrare corecta a acestui obiectiv - "PIAȚA MIXTĂ OBOR", transmite Primăria Ploiești.
Astfel, dacă votul va fi în favoarea proiectului, Piața Mixtă Obor va putea fi deschisă.
"Dacă votul va fi favorabil în Consiliul Local vom putea redeschide PIAȚA MIXTĂ OBOR, începând chiar din acest week-end. Așa cum am anunțat, voi face tot ce se poate să nu blocăm activitatea din piețele municipiului Ploiești, un domeniu care reprezintă un factor important în structura economică a orașului nostru. Depunem zilnic eforturi pentru ca Ploieștiul să funcționeze, în această perioadă, în parametri normali. Tocmai de aceea revin cu rugămintea ca toți ploieștenii să fie responsabili și să respecte toate normele impuse de lege pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19" a declarat, pe această temă, primarul Andrei Liviu Volosevici.
foto facebook


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677