Consilierii locali PSD sustin redeschiderea Oborului Ploiesti

26 Nov 2020 12:53
Consilierii locali PSD sustin redeschiderea Oborului Ploiesti
COMUNICAT DE PRESA
Partidul Social Democrat " organizatia municipala Ploiesti a luat act de intentia primarului municipiului de a initia un proiect privind redeschiderea activitatii in Oborul Ploiesti, cerinta sustinuta permanent de senatorul PSD Radu Oprea, si solicita includerea acestui proiect suplimentar pe ordinea de zi a sedintei de consiliu local din data de 26 noiembrie 2020.
Acest proiect de hotarare este o necesitate si am militat pentru normalitate intr-o perioada in care Romania se afla in haos din cauza masurilor catastrofale luate de Guvernul Orban, masuri care au ca finalitate falimentul producatorilor si comerciantilor romani.
Organizatia noastra a initiat o petitie semnata de peste 3.500 de ploiesteni prin care am solicitat redeschiderea pietelor agroalimentare, mesajul cetatenilor municipiului nostru fiind neechivoc in acest sens.
Drept urmare, consilierii locali PSD vor vota acest proiect, sustinand orice masura privind sprijinirea producatorilor locali si a comertului in pietele agroalimentare, cu respectarea cerintelor actuale de siguranta sanitara.

Biroul de presa PSD PLOIESTI

Sursa foto: oborploiesti.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677