Deputatul Catalina Bozianu: “Subfinanțată, neglijată, condusă, de multe ori, de miniștri incapabili, agramați și inculți, dar folosită mereu demagogic de mulți dintre politicieni, educația din România are nevoie de un nou început”

05 Oct 2020 19:01
Deputatul Catalina Bozianu: “Subfinanțată, neglijată, condusă, de multe ori, de miniștri incapabili, agramați și inculți, dar folosită mereu demagogic de mulți dintre politicieni, educația din România are nevoie de un nou început”
De Ziua Educatiei, deputatul Catalina Bozianu a transmis urmatorul mesaj:
“Subfinanțată, neglijată, condusă, de multe ori, de miniștri incapabili, agramați și inculți, dar folosită mereu demagogic de mulți dintre politicieni, educația din România are nevoie de un nou început. Astăzi, în condițiile generate de pandemie, mai mult ca oricând.
Iar acest nou început înseamnă să investim și în școli sau în dotări, dar, în primul rând, în oameni. În dascăli pricepuți și în pedagogi buni, în programe școlare și în conținut de valoare.
Și la nivel național, și aici, în Prahova, învățământul se numără printre prioritățile de grad zero ale Partidului Mișcarea Populară. O vom dovedi și în consiliile locale, și la Consiliul Județean, și în Parlament.
De ziua lor, un sincer „la mulți ani” tuturor dascălilor din cele 621 de unități școlare din Județul Prahova!”, a scris, pe contul sau oficial de facebook, deputatul Catalina Bozianu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237