Deputatul PSD Bogdan Toader: “Parcul Industrial Plopeni este în pericol!”

26 Aug 2021 20:20
Deputatul PSD Bogdan Toader: “Parcul Industrial Plopeni este în pericol!”
Bogdan Toader, deputat PSD, avertizează că sunt în pericol câteva sute de locuri de muncă la Parcul Industrial Plopeni, din cauza autorităților județene.

“A trecut aproape o lună de la incendiul care a distrus transformatorul necesar alimentării cu energie electrică a societăților aflate în incinta Plopeni Industrial Parc. Activitatea firmelor este în pericol, iar patronii anunță, rând pe rând, că vor părăsi parcul industrial!

Nu ați făcut nimic pentru aceste IMM-uri care susțin sute de locuri de muncă și unde câștigă o pâine și locuitori din Plopeni!

De ce tac autorităţile locale şi judeţene?

Domnule Dumitrescu, domnule Tudone (pentru cine nu vă cunoaște - președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Prahova), nu vă interesează soarta orașului care v-a adoptat înainte de alegerile locale și în care aveți domiciliul pe cărțile de identitate?
Sau habar nu aveți că Plopeni Industrial Parc are ca unic acționar Consiliul Județean Prahova?”, a precizat Bogdan Toader, într-o postare publică.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Accea strada nu are trecere pentru pietoni și acel utilaj nu are ce căuta pe străzile publice
Felicitari! Nu stiam ca exista așa ceva in comună. Respect domnule Marian Stan pe care va stiu de ,, domnul invatator " si domnule Ioan Sorin Petre
Sincere felicitări domnului PRIMAR si a echipei sale!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 0.0004
USD Dolarul SUA 4.2715 0.0022
GBP Lira sterlina 5.8714 0.0067
CHF Francul elvetian 4.6480 -0.0005
XAU Gramul de aur 246.7254 1.4376