FOTO "Balul bobocilor-2018" , la Colegiul Militar din Breaza. Ce premii s-au acordat

12 Nov 2018 16:52
Balul bobocilor s-a desfasurat, pentru elevii Colegiului Militar din Breaza, pe 9 noiembrie. Tot evenimenul a avut o singura tema: contratimpul.
"Bobocii au dovedit cât sunt de iscusiți în descifrarea celor patru probe, pregătite cu minuțiozitate de organizatori: prezentare, talent, recunoașterea unor expresii cu arhaisme și regionalisme și cultură generală, la modul: "Am întrebat 100 de cantemiriști". Elementele de decor autentice, de la obiecte de uz casnic până la instrumente muzicale, balalaica de acum aproximativ 150 de ani, bancnote vechi, discuri, gramofon, picap etc., au scos în evidență frumusețea trecutului. În această atmosferă deosebită, cu multă căldură, cantemiriștii ne-au condus în pași de dans pe urmele trecutului și viitorului, ale folclorului și modernului, amintindu-ne:', au scris reprezentantii unitatii de invatamant.
ub privirile părinților, a cadrelor militare, a dascălilor, a colegilor, a invitaților și a absolvenților cantemiriști prezenți în număr mare, s-au nominalizat, de către juriu, premianții și câștigătorii titlului de Miss și Mister. La rândul lor, au aplaudat-o pe doamna prof. Cornelia Bădilă, care a reușit, și în acest an, printr-un demers artistic variat, să ofere împreună cu protagoniștii și diriginții claselor a XII "a un program de excepție.
Au fost acordate mai multe premii:
Miss și Mister Boboc: Teodora Stănică și Teodor Giurgică;
Miss și Mister Popularitate: Alexandra Rîpea, cel mai emoționant moment artistic, și Radu Aciobăniței, cel mai dezvoltat instinct;
Cea ma fastuoasă apariție " Cristiana Popa;
Vocea de aur a competiției " Daria Mușat;
Cel mai hazliu răspuns " Rareș Florescu;
Cea mai naturală apariție " Eva Nedelcu;
Cea mai autentică costumație " Alexia Dragomir;
Cea mai hazlie prezentare " Cătălin Leu;

Cel mai original talent " Antonio Sandu;

Cel mai copleșitor moment artistic " Rareș Cotici;

Cea mai lirică prezentare Teodora Olaru;

Cel mai impresionant moment artistic " Gabriel Roșu.
foto Grațiela Mihăescu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677