FOTO ”Balul bobocilor-2018” , la Colegiul Militar din Breaza. Ce premii s-au acordat

21 Feb 2019 07:49
Balul bobocilor s-a desfasurat, pentru elevii Colegiului Militar din Breaza, pe 9 noiembrie. Tot evenimenul a avut o singura tema: contratimpul.
"Bobocii au dovedit cât sunt de iscusiţi în descifrarea celor patru probe, pregătite cu minuţiozitate de organizatori: prezentare, talent, recunoaşterea unor expresii cu arhaisme şi regionalisme şi cultură generală, la modul: “Am întrebat 100 de cantemirişti”. Elementele de decor autentice, de la obiecte de uz casnic până la instrumente muzicale, balalaica de acum aproximativ 150 de ani, bancnote vechi, discuri, gramofon, picap etc., au scos în evidenţă frumuseţea trecutului. În această atmosferă deosebită, cu multă căldură, cantemiriştii ne-au condus în paşi de dans pe urmele trecutului şi viitorului, ale folclorului şi modernului, amintindu-ne:<”Contratimp” decurge timpul, azi boboc mâine bunic>', au scris reprezentantii unitatii de invatamant.
ub privirile părinţilor, a cadrelor militare, a dascălilor, a colegilor, a invitaţilor şi a absolvenţilor cantemirişti prezenţi în număr mare, s-au nominalizat, de către juriu, premianţii şi câştigătorii titlului de Miss şi Mister. La rândul lor, au aplaudat-o pe doamna prof. Cornelia Bădilă, care a reuşit, şi în acest an, printr-un demers artistic variat, să ofere împreună cu protagoniştii şi diriginţii claselor a XII –a un program de excepţie.
Au fost acordate mai multe premii:
Miss şi Mister Boboc: Teodora Stănică şi Teodor Giurgică;
Miss şi Mister Popularitate: Alexandra Rîpea, cel mai emoţionant moment artistic, şi Radu Aciobăniţei, cel mai dezvoltat instinct;
Cea ma fastuoasă apariţie – Cristiana Popa;
Vocea de aur a competiţiei – Daria Muşat;
Cel mai hazliu răspuns – Rareş Florescu;
Cea mai naturală apariţie – Eva Nedelcu;
Cea mai autentică costumaţie – Alexia Dragomir;
Cea mai hazlie prezentare – Cătălin Leu;

Cel mai original talent – Antonio Sandu;

Cel mai copleşitor moment artistic – Rareş Cotici;

Cea mai lirică prezentare Teodora Olaru;

Cel mai impresionant moment artistic – Gabriel Roşu.
foto Graţiela Mihăescu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cârcotașilor pro Statescu nu vă mai saturați de denigrat? De ce nu a făcut Statescu?
Ai dracu cârcotași care ati fost si sunteti cu Stătescu tot vă place să haliți cu lopata rahat ala cu crama de vinuri nu se lasă dar i i pregatesc niste surprize si lui si lui ăla care i o suge anume lui stăpânul lui .Bine omul e repetent in gandire.
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Curs valutar
EUR Euro 4.7576 0.0096
USD Dolarul SUA 4.1938 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4657 0.0388
CHF Francul elvetian 4.1895 0.0090
XAU Gramul de aur 181.3376 1.9451