FOTO ”Balul bobocilor-2018” , la Colegiul Militar din Breaza. Ce premii s-au acordat

17 Dec 2018 09:46
Balul bobocilor s-a desfasurat, pentru elevii Colegiului Militar din Breaza, pe 9 noiembrie. Tot evenimenul a avut o singura tema: contratimpul.
"Bobocii au dovedit cât sunt de iscusiţi în descifrarea celor patru probe, pregătite cu minuţiozitate de organizatori: prezentare, talent, recunoaşterea unor expresii cu arhaisme şi regionalisme şi cultură generală, la modul: “Am întrebat 100 de cantemirişti”. Elementele de decor autentice, de la obiecte de uz casnic până la instrumente muzicale, balalaica de acum aproximativ 150 de ani, bancnote vechi, discuri, gramofon, picap etc., au scos în evidenţă frumuseţea trecutului. În această atmosferă deosebită, cu multă căldură, cantemiriştii ne-au condus în paşi de dans pe urmele trecutului şi viitorului, ale folclorului şi modernului, amintindu-ne:<”Contratimp” decurge timpul, azi boboc mâine bunic>', au scris reprezentantii unitatii de invatamant.
ub privirile părinţilor, a cadrelor militare, a dascălilor, a colegilor, a invitaţilor şi a absolvenţilor cantemirişti prezenţi în număr mare, s-au nominalizat, de către juriu, premianţii şi câştigătorii titlului de Miss şi Mister. La rândul lor, au aplaudat-o pe doamna prof. Cornelia Bădilă, care a reuşit, şi în acest an, printr-un demers artistic variat, să ofere împreună cu protagoniştii şi diriginţii claselor a XII –a un program de excepţie.
Au fost acordate mai multe premii:
Miss şi Mister Boboc: Teodora Stănică şi Teodor Giurgică;
Miss şi Mister Popularitate: Alexandra Rîpea, cel mai emoţionant moment artistic, şi Radu Aciobăniţei, cel mai dezvoltat instinct;
Cea ma fastuoasă apariţie – Cristiana Popa;
Vocea de aur a competiţiei – Daria Muşat;
Cel mai hazliu răspuns – Rareş Florescu;
Cea mai naturală apariţie – Eva Nedelcu;
Cea mai autentică costumaţie – Alexia Dragomir;
Cea mai hazlie prezentare – Cătălin Leu;

Cel mai original talent – Antonio Sandu;

Cel mai copleşitor moment artistic – Rareş Cotici;

Cea mai lirică prezentare Teodora Olaru;

Cel mai impresionant moment artistic – Gabriel Roşu.
foto Graţiela Mihăescu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368