FOTO: Peste 150 de elevi de la Școala Gimnazială “I.A.Bassarabescu” din Ploiești au sărbătorit Ziua Europeană a Sportului Școlar

25 Sep 2020 18:39
În această perioadă, poate mai mult ca oricând, s-a demonstrat că sportul ajută la menținerea sănătății.
Peste 150 de elevi de la Școala Gimnazială “I.A.Bassarabescu” din Ploiești s-au alăturat Proiectului internațional “European School Sport Day 2020”, ediția a V-a, în perioada 22-24 septembrie 2020, sărbătorind astfel Ziua Europeană a Sportului Școlar. Copiii s-au implicat activ și au participat cu mult entuziasm la activitățile organizare la școală sau online, fiind sprijiniți și coordonați de profesorii lor Călăvie Iuliana, Crăciun Daniela, Cristescu Leonard, Cucu Anișoara, Iordache Alexandru, Stroe Amalia și Vagneti Alina. Respectând normele de igienă, participanții au practicat diferite jocuri în aer liber, dovedind spirit de echipă, colaborare, dar și de competiție.

Amalia Stroe

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063