FOTO/VIDEO Masini "zburatoare" in Ploiesti. Ce spun autoritatile

08 May 2018 12:17
Autoritatile din Ploiesti au decis, din cauza numarului mare de accidente, sa modifice trecerea de pietoni de pe Bulevardul Independenței, în zona rondul II. Lucrarile facute ieri au presupus practic suprainaltarea trecerii. Numai ca un video facut in acel loc a devenit viral pe Facebook. Nu de alta masinile ... zburau. Zona se pare ca nu a fost marcata si nu exista niciun indicator de limitare de viteza. Abia dimineata, pe un indicator apare limitarea de 30 de km la ora. Primarul din Ploiesti a declarat ca trecerea va fi marcata cel mai tarziu maine intrucat, conform procedurii, trebuie sa treaca un anumit numar de ore ca sa poata fi realizat marcajul. Adrian Dobre a mai precizat ca, in cazul in care indicatorul de limitare de viteza nu a fost amplasat la timp, firma care a executat lucrarea va fi amendata.
In plus, autoritatile anunta ca 18 astfel de treceri suprainaltate vor fi realizate in Ploiesti, urmatoarele 2 fiind pe strada Bobolna.
video Facebook
foto captura video

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791