Frigul a înmulțit furturile de lemne, în Prahova

19 Nov 2017 19:11
Frigul a înmulțit furturile de lemne, în Prahova
Continua furturile de arbori in zona Valcanesti.Cu toate ca în ultimele zile jandarmii au depistat mai multe persoane care tăiau fără aprobare arbori de pe raza ocolului silvic Slanic si astăzi 19.11.2017 in jurul orelor 12.00 un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova care acționa pe raza comunei Cocorăștii Misli a surprins pe : numitul G.E.D-31 ani, care transporta cu ajutorul unui atelaj hipo tras de un cal , fără a deține aviz de insotire, material lemnos. Persoana în cauză a fost sanctionata pentru transport de material lemnos conform legii 171/2010 art 19Alin 1 lit b) cu amendă în valoare de 5000 lei. Cantitatea de material lemnos a fost predata reprezentantului ocolului silvic Slanic.
Tot in aceeasi zi si in acelasi interval orar l au depistat si pe numitul P.V.-53 ani, care transporta cu ajutorul unui atelaj hipo tras de un cal , fără a deține aviz de insotire, material lemnos ptr foc.Persoana în cauză a fost sanctionata pentru transport de material lemnos conform legii 171/2010 art 19Alin 1 lit b) cu amendă în valoare de 5000 lei. Cantitatea de material lemnos a fost predata reprezentantului ocolului silvic Slanic. Complementar dispunandu-se si confiscarea motoferastraului și toporului.

Sursa foto: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634