GALERIE FOTO O scoala din Prahova este desprinsa dintr-o ... poveste. Vezi unde se afla

28 Dec 2017 10:09
Scoala Principesa Maria din Sinaia a fost reabilitata iar elevii se vor intoarce, dupa vacanta, intr-o adevarata poveste.
Desenele de pe peretii unitatii de invatamant au fost realizate de profesorul Sabina Buica si creeaza o atmosfera de basm.
" Dragi elevi! După vacanța de iarnă, vă așteptăm să ne continuăm activitatea într-un decor de poveste, creat cu multă grijă și migală de domnul Primar Oprea Vlad, căruia îi mulțumim pentru implicare și dăruire! Cel mai frumos cadou de Crăciun! Îi mulțumesc și doamnei profesor Buică Sabina pentru desenele realizate, cu dragoste, pasiune și talent, iar părinților le mulțumesc pentru răbdare și înțelegere! Vă asigur că a meritat așteptarea!", a scris pe o retea de socializare, directorul scolii, Rodica Radulescu.
Scoala si-a deschis portile, pentru prima data, pe 17 septembrie 1905. Acum cativa ani, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului a acordat Școlii Principesa Maria "Diploma de Excelență Instituțională", pentru rezultate de excepție și pentru contribuția instituției la creșterea actului de educație, timp de un secol.

foto: FACEBOOK

COMENTARII

64x64

Bucur Florica

Felicitari tuturor celor care au muncit ca scoala sa fie "dintr-o poveste " ! Este scoala construita in 1905 la indemnul Principesei Maria , este scoala in care am invatat foarte multi sinaieni si nu credeam ca o sa vad alta schimbare .Iata ca se poate ! Inca o data felicitari celor competenti in aceasta lucrare superba !
64x64

Eugen Sava

Sabina, cinste tie si mamei tale pt felul in care ai fost educata ! Felicitari si dascalilor tai ! Asa se poate arata ca ne-am educat, ca am evoluat ca nu facem umbra pamintului degeaba ! ....sa ramana ceva bun din urma noastra pt generatiile viiitoare !

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677