GALERIE FOTO O scoala din Prahova este desprinsa dintr-o ... poveste. Vezi unde se afla

28 Dec 2017 10:09
Scoala Principesa Maria din Sinaia a fost reabilitata iar elevii se vor intoarce, dupa vacanta, intr-o adevarata poveste.
Desenele de pe peretii unitatii de invatamant au fost realizate de profesorul Sabina Buica si creeaza o atmosfera de basm.
" Dragi elevi! După vacanța de iarnă, vă așteptăm să ne continuăm activitatea într-un decor de poveste, creat cu multă grijă și migală de domnul Primar Oprea Vlad, căruia îi mulțumim pentru implicare și dăruire! Cel mai frumos cadou de Crăciun! Îi mulțumesc și doamnei profesor Buică Sabina pentru desenele realizate, cu dragoste, pasiune și talent, iar părinților le mulțumesc pentru răbdare și înțelegere! Vă asigur că a meritat așteptarea!", a scris pe o retea de socializare, directorul scolii, Rodica Radulescu.
Scoala si-a deschis portile, pentru prima data, pe 17 septembrie 1905. Acum cativa ani, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a acordat Şcolii Principesa Maria „Diploma de Excelenţă Instituţională”, pentru rezultate de excepţie şi pentru contribuţia instituţiei la creşterea actului de educaţie, timp de un secol.

foto: FACEBOOK

COMENTARII

64x64

Bucur Florica

Felicitari tuturor celor care au muncit ca scoala sa fie "dintr-o poveste " ! Este scoala construita in 1905 la indemnul Principesei Maria , este scoala in care am invatat foarte multi sinaieni si nu credeam ca o sa vad alta schimbare .Iata ca se poate ! Inca o data felicitari celor competenti in aceasta lucrare superba !
64x64

Eugen Sava

Sabina, cinste tie si mamei tale pt felul in care ai fost educata ! Felicitari si dascalilor tai ! Asa se poate arata ca ne-am educat, ca am evoluat ca nu facem umbra pamintului degeaba ! ....sa ramana ceva bun din urma noastra pt generatiile viiitoare !

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237