Hipodromul Ploiești: duminică e Premiul de Vacanță, dar și prima cursă de galop din 2020!

30 Jul 2020 09:50
Hipodromul Ploiești: duminică e Premiul de Vacanță, dar și prima cursă de galop din 2020!
Duminică, 2 august, începând cu ora 10.10, pe Hipodromul Ploiești se va desfășura o nouă reuniune hipică oficială, în cadrul căreia vor avea loc cinci curse de trap și, în premieră în această stagiune, o cursă de galop!

Principalul eveniment al zilei va fi "Premiul de Vacanță", care va și, închide, de altfel, reuniunea din acest weekend, dar și cursa de galop, a patra în programul zilei, va avea, cu siguranță, doza ei de spectaculozitate. Organizată de Asociația Română a Calului Arab de Curse și de Federația Hipică Română, întrecerea cailor pursânge arab este programată la ora 11.10 și va avea la start nu mai puțin de șapte cai ce se vor întrece în "Premiul Wathba Stallions Cup", sponsorizat, ca și în urmă cu un an, de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing Festival.
La fel ca la ultimele reuniuni, din cauza restricțiilor din această perioadă, evenimentul de duminică va fi fără spectatori, accesul urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfășurarea curselor și altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii trapului să poată urmări, totuși, reuniunea, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunțat duminică, în jurul orei 9.30, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât și pe cea a CSM Ploiești (https://www.facebook.com/csmploiesti/).
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677