În doi ani, orașul Băicoi va avea canalizare în toate cartierele

16 Nov 2017 12:22
În doi ani, orașul Băicoi va avea canalizare în toate cartierele
În această perioadă se finalizează lucrările începute la rețeaua de canalizare din cartierele Dâmbu și Cotoiu din Băicoi. Vorbim despre lucrări realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală care au demarat în luna iulie a acestui an. La rețeaua respectivă vor fi racordate aproximativ 800 de familii. La aceastea se vor mai adăuga încă în jur de 300 de familii din cartierul Tufeni unde lucrările se vor desfășura anul viitor, în cadrul aceluiași proiect PNDL. În aceste condiții, în Băicoi vor mai rămâne aproximativ 10,5 km de rețea de canalizare de introdus pe diferite străzi din tot orașul. Ele vor fi acoperite cu fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Primăria orașului Băicoi deja a obținut sumele necesare, iar lucrările se vor derula în anul 2019.

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

64x64

Simina Gheorghe

Mi se pare foarte important ca an Baicoi a anceput sa se faca multe an folosul nostru. Eu de exemplu vreu ca canalizarea sa ajunga si pe stada mea (Agica nr. 4)cu totul ca decat trece pe strada Tudor Vladimirescu.

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767