În doi ani, orașul Băicoi va avea canalizare în toate cartierele

16 Nov 2017 12:22
În doi ani, orașul Băicoi va avea canalizare în toate cartierele
În această perioadă se finalizează lucrările începute la rețeaua de canalizare din cartierele Dâmbu și Cotoiu din Băicoi. Vorbim despre lucrări realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală care au demarat în luna iulie a acestui an. La rețeaua respectivă vor fi racordate aproximativ 800 de familii. La aceastea se vor mai adăuga încă în jur de 300 de familii din cartierul Tufeni unde lucrările se vor desfășura anul viitor, în cadrul aceluiași proiect PNDL. În aceste condiții, în Băicoi vor mai rămâne aproximativ 10,5 km de rețea de canalizare de introdus pe diferite străzi din tot orașul. Ele vor fi acoperite cu fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Primăria orașului Băicoi deja a obținut sumele necesare, iar lucrările se vor derula în anul 2019.

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

64x64

Simina Gheorghe

Mi se pare foarte important ca an Baicoi a anceput sa se faca multe an folosul nostru. Eu de exemplu vreu ca canalizarea sa ajunga si pe stada mea (Agica nr. 4)cu totul ca decat trece pe strada Tudor Vladimirescu.

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434