In Prahova a aparut fenomenul de ploaie inghetata. Se circula greu in unele zone. Judetul se afla sub cod galben de precipitatii, intensificări ale vântului si răcire accentuată

18 Mar 2018 14:10
In Prahova a aparut fenomenul de ploaie inghetata. Se circula greu in unele zone. Judetul se afla sub cod galben de precipitatii, intensificări ale vântului si răcire accentuată
In urma racirii accentuate a vremii si caderii preicipitatiilor, in Prahova a aparut fenomenul de ploaie inghetata. Potrivit politistilor acset fenomen se manifesta in mod deosebit pe DN1B in zona Mizil si pe DN1 la Pucheni, unde se intervine cu material antiderapanat.

Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o ATENȚIONARE generală cod galben de precipitații în general moderate cantitativ, polei, intensificări ale vântului, răcire accentuată pentru judetele Alba, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj, Constanța, Covasna, Călărași, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vrancea
Atentionarea este valabila in intervalul 18 Mar 12:00 - 18 Mar 23:00. Înacest timp, în Moldova, precum și în zona Carpaților Orientali vor predomina ninsorile și se va depune strat de zãpadã. Local în Muntenia și estul Transilvaniei, precipitațiile vor fi mai ales sub formã de lapovițã și ninsoare. În Dobrogea și sudul Munteniei vor fi predominant ploi. Cantitãțile de apã vor depãși local 15…20 l/mp și izolat 30 l/mp. În special în sud-estul țãrii, se va semnala polei. Vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, mai susținute în est și sud-est, cu viteze de 55…65 km/h, precum și la munte, unde rafalele vor depãși 70 km/h, temporar viscolind ninsoarea. Vremea se va rãci accentuat, devenind deosebit de rece pentru aceastã perioadã.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677