INTERVIU EXCLUSIV - Elevi prahoveni de 10 " Bianca: "Am fost foarte atenta in orele de matematica si romana si am lucrat in plus foarte mult si constant pentru a ma asigura ca rezultatele vor fi exceptionale"

21 Jun 2018 15:55
INTERVIU EXCLUSIV - Elevi prahoveni de 10 " Bianca: "Am fost foarte atenta in orele de matematica si romana si am lucrat in plus foarte mult si constant pentru a ma asigura ca rezultatele vor fi exceptionale"
Bianca Gabriela Pălămaru a absolvit Școala Gimnazială "Sfântul Vasile" din Ploiești și se mândrește cu un rezultat de excepție la Evaluarea Națională. Bianca a obținut media 10, fiind punctată cu notă maxima atât la română, cât și la matematică.



1. Cum ai reușit performanța de a obține media 10 la Evaluarea Națională?
Prin multa munca si dedicatie pentru materiile propuse la examen. Am fost foarte atenta in orele de matematica si romana si am lucrat in plus foarte mult si constant pentru a ma asigura ca rezultatele vor fi exceptionale.

2. Te așteptai să iei note maxime la ambele materii? La ce ți-a fost teamă?
Sa fiu sincera, am crezut intotodeauna in cunostintele mele, asa ca notele obtinute au fost pe masura asteptarilor. Cu toate acestea, mi-a fost putin teama la limba romana, deoarece nivelul de subiectivitate este unul destul de ridicat.

3. Cât timp ți-a ocupat pregătirea pentru examen? Ai făcut și pregătire suplimentară? Ai avut timp și de distracție anul acesta?
Pregatirea constanta este cheia succesului si constituie unul dintre factorii care mi-au influentat rezultatele . Pregatirile suplimentare n-au lipsit din viata mea de zi cu zi, alocand o parte semnificativa a timpului meu pentru acestea. Ce-i drept, am avut timp si de distractie, echilibrand astfel balanta dintre studiu si relaxare.

4. Cum te-a încurajat familia?
Parintii mei m-au incurajat pe tot parcursul acestui an, m-au sprijinit intotdeauna chiar si in cele mai grele momente si , cel mai important, mereu au avut incredere ca voi reusi sa obtin notele mult dorite.

5. În gimnaziu, ai fost și la olimpiade, concursuri? Ce rezultate ai obținut de-a lungul timpului?
Fiind pasionata de limba si literatura romana, am participat atat la Olimpiada de Limba Romana, cat si la alte olimpiade si concursuri dedicate acestei materii.

6. La ce liceu îți dorești să fii admis/admisă? De ce?
Inca ma gandesc la aceasta alegere , deoarece exista multe licee de elita in oras si inca nu m-am decis la care sa optez.

7. Ce profil vrei să urmezi mai departe?
Mi-as dori sa urmez profilul Stiintele Naturii.

8. Te-ai gândit deja la o eventuală carieră? În ce domeniu ti-ar plăcea să lucrezi?
In viitor, as vrea sa ma duc la Facultatea de Medicina, mai exact pe stomatologie.

9. Pe viitor, vrei să rămâi în țară sau să pleci în străinătate?
Nu stiu momentan unde ma voi duce in viitor,asa ca ramane sa ma gandesc in urmatorii 4 ani la acest subiect.

10. Ce sfaturi ai pentru cei care vor da în anii viitorI Evaluarea Națională?
Le urez mult succes la anul,sa fie increzatori in ceea ce pot face si sa ramana calmi,chiar daca in unele momente li se pare imposibil acest lucru.

11. Cum îți vei petrece vacanța de vară după ce vei afla și rezultatele admiterii la liceu? Ți-ai făcut planuri?
In vacanta aceasta deja am planificate 2 tabere si un sejur in Grecia cu parintii mei, dar restul timpului planuiesc doar sa ma distrez impreuna cu prietenii mei.

Echipa prahova-news.ro o felicită pe Bianca și îi urează succes în continuare!



COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677