Iulian Dumitrescu: Județul Prahova nu mai este de mult timp un județ roșu, este un județ care și-a exprimat categoric încrederea în Președintele Klaus Iohannis și în PNL

27 May 2019 18:53
Iulian Dumitrescu: Județul Prahova nu mai este de mult timp un județ roșu, este un județ care și-a exprimat categoric încrederea în Președintele Klaus Iohannis și în PNL
In Prahova, la alegerile europarlamentare din 26 mai, pe primul loc s-a clasat PNL cu peste 94500 de voturi. In urma aflarii rezultatelor, Iulian Dumitrescu, presedinte PNL Prahova, a tinut sa precizeze, pe o retea de socializare:
“Județul Prahova nu mai este de mult timp un județ roșu, este un județ care și-a exprimat categoric încrederea în Președintele Klaus Iohannis și în Partidul Naţional Liberal. Voturile dumneavoastră ne onorează și, în același timp, ne obligă! Vă mulțumesc pentru încredere! Contați pe noi!”

Sursa foto:facebook Iulian Dumitrescu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134