La Curtea de Apel Ploiești a fost implementată aplicația “Listă de ședințe on-line”

29 May 2020 20:03
La Curtea de Apel Ploiești a fost implementată aplicația “Listă de ședințe on-line”
Biroul De Informare Și Relații Publice este abilitat să aducă la cunoștință opiniei publice că la Curtea de Apel Ploiești a fost implementată aplicația “Listă de ședințe on-line” (dezvoltată de specialiștii IT de la Tribunalul Arad), care poate fi accesată pe site-ul propriu ”www.caploiesti.ro” și care afișează listele din ședințele de judecată, atât ale acestei instanțe, cât și ale instanțelor arondate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8423 0.0005
USD Dolarul SUA 4.2788 -0.0105
GBP Lira sterlina 5.3932 -0.0160
CHF Francul elvetian 4.5427 -0.0128
XAU Gramul de aur 248.9131 -0.2015