Mașinile parcate neregulamentar în Ploiești vor fi ridicate

10 Jul 2020 15:37
Mașinile parcate neregulamentar în Ploiești vor fi ridicate
SGU Ploiești anunță că încept activitățile de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar. Astfel, începând cu data de 13 iulie a.c, SGU va aplica reglementările Hotărârii de Consiliu Local nr.410/2019, cu privire la ridicarea vehiculelor parcate neregulamentar pe domeniul public.
* În conformitate cu art.8 al acestei hotărâri, angajații societății vor derula activități de ridicare a autovehiculelor în toate cazurile în care este interzisă oprirea voluntară; în zona de acțiune a indicatorului "Oprirea interzisă"; în zona de acțiune a indicatorului cu semnificația "Staționarea interzisă" și a marcajului cu semnificația de interzicere a staționării; pe drumurile publice cu o lățime mai mică de 6 metri; în dreptul căilor de acces care deservesc proprietățile alăturate drumurilor publice; în pante și în rampe; în locul unde este instalat indicatorul cu semnificația "Staționare alternantă", în altă zi sau perioadă decât cea permisă, sau indicatorul cu semnificația "Zona de staționare cu durată limitată" peste durata stabilită; staționarea, parcarea ilegală in parcările cu plată sau blocarea accesului in parcări; în maxim trei ore de la întocmirea notei de constatare care stabilește blocarea autovehiculului de către echipajul de blocări al
Societății Comerciale Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L.; staționarea, parcarea pe locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități fara a respecta prevederile legale in vigoare; staționarea, parcarea în dreptul căilor de acces către instituții, proprietați gospodărești, hidranți*, anunță SGU Ploiești.
Eliberarea vehiculului ridicat se va face în urma achitării unui tarif de 450 lei (pentru cele ridicate și depozitate în perimetrul amenajat în acest sens la sediul societății- str. Ghighiului) la care se adaugă un tarif de 91 lei pentru fiecare zi de depozitare, respectiv 220 lei pentru vehiculele în curs de ridicare.

foto ilustrativ https://www.opiniatimisoarei.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677