Medicul dumneavoastră este cel mai în măsură să decidă ce medicamente puteți sau nu puteți lua în contextul epidemiei de coronavirus

30 Mar 2020 19:05
Medicul dumneavoastră este cel mai în măsură să decidă ce medicamente puteți sau nu puteți lua în contextul epidemiei de coronavirus
Medicul dumneavoastră este cel mai în măsură să decidă ce medicamente puteți sau nu puteți lua în contextul epidemiei de coronavirus. Nu modificați schema de tratament pe care o luați de obicei fără ca acest lucru să vă fie indicat de către medic. Rețelele de socializare și aplicațiile de mesagerie sunt inundate de informații neoficiale despre tratamente pentru noul coronavirus. Vă rugăm insistent să nu luați în considerare astfel de mesaje.

Nu cădeți pradă soluțiilor miraculoase apărute pe internet deoarece acestea vă pot pune sănătatea în pericol. Dacă aveți neclarități vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale sau să vă adresați medicului dumneavoastră.

Evoluția pandemiei este atent monitorizată de comunitatea științifică internațională. Vă vom ține aici la curent cu cele mai noi descoperiri și evoluții științifice.
sursa comunicat de presa

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677