Mesajele de regret ale oamenilor politici și artiștilor din Prahova, după moartea actriței Stela Popescu - FOTO

24 Nov 2017 14:55
Moartea fulgerătoare a actriței Stela Popescu a îndurerat o țară întreagă. Mulți români și-au exprimat regretul prin mesaje postate pe rețelele de socializare. Și artiștii și oamenii politici din Prahova și-au ransmis gândurile în această manieră, adăugând și poze cu sau alături de marea actriță.

"Scena teatrului românesc este în doliu. Doamna Stela Popescu a fost pentru noi toți, de-a lungul multor ani, o prezență optimistă, veselă, plină de farmec și umor. Am avut plăcerea de a o cunoaște acum câțiva ani aici, la Sinaia. Emana energie și voie bună. Dumnezeu să o odihnească în pace!" a scris Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

"Trecerea în neființă a îndrăgitei actrițe și prietene STELA POPESCU lasă în urmă amintirea unei personalități care a marcat semnificativ istoria teatrului românesc.
Adresez sincere condoleanțe familiei distinsei Doamne Stela Popescu, al cărei spirit vivace și exuberant îl voi păstra mereu în suflet!
Dumnezeu să te odihnească în pace!" este mesajul postat de senatorul Emanoil Savin.

"Din cununa stralucitoare a valorilor noastre, astazi s-a stins o stea….STELA POPESCU. Fulgeratoarea trecere in nefiinta a ‘’nestematei’’ cinematografiei romanesti, lasa un gol imens in inimile noastre. De azi , suntem mai saraci. Cuvintele nu pot descrie cat de mare este pierderea . Nu mai putem spune decat…Dumnezeu s-o odihneasca in pace!" a scris pe facebook deputatul Laura Moagher.

Tânărul deputat de Prahova Andrei Nicolae a scris "Stelele care cad... nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer" la care a adăugat un link cu unul dintre momentele de umor ale actriței.
"Drum lin draga noastra Stela !
Tot romananul te iubeste !
Condoleante popor roman inca dezbinat !", a scris și Ludmila Sfârloagă, președintele Consiliului Județean Prahova

Artistul Daniel Iordăchioaie pe care îl puteți vedea și în spectacolele Teatrului Toma Caragiu a postat următorul mesaj "Am ales o fotografie de pe net... mi-a fost cea mai la indemana..
Nu stiu ce sa spun... avem atatia ani... atatea sute de spectacole impreuna...
Da... avea 81 de ani.. si ce?
Ati stiut-o vreodata bolnava? Vreodata in spital? Nu!
Mi se rupe sufletul!
Fiindca stiu ca e definitiv! Irevocabil!
Te iubesc, Stela!
Si sunt asa de mandru ca am fost contemporani de nu-mi mai incap in piele!"
Și Aurelian Temișa, care deasemenea joacă la teatrul din Ploiești a scris un mesaj la care a adăugat o fotografie de acum mulți ani, alături de Stela Popescu

"Un nou gol în suflet, o noua senzație de neputinta. "Mama" mea din "A doua cadere a Constantinopolului", femeia atat de sfatoasa si sincera in ceea ce imi spunea, colega de cabina in sutele de spectacole avute impreuna, Doamna care prin fiecare aparitie, fara intentie vadita, dadea cate o lectie de distinctie si bune maniere... a plecat pentru totdeauna.
Cat de putine repere ale calitatii, modestiei, profesionalismului, omeniei, mai sunt inca printre noi. Doare...
Drum bun, Stela Popescu!"

Actrița Stela Popescu a fost găsita decedată ieri în casă. În urma autopsiei, s-a descoperit că aceasta suferise un accident vascular.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677