O grădiniță a fost inaugurată astăzi la Vălenii de Munte, în prezența Ministrului Educației - FOTO/VIDEO

07 Dec 2017 18:51
Deschiderea oficială a Grădiniței cu Program Prelungit - ,,Cei 5 elefănței" din Vălenii de Munte a avut loc astăzi, în prezența autorităților locale și județene și a Ministrului Educației Naționale, Liviu Marian Pop. Obiectivul de investiție are o valoare totală de 2 200 000 de lei iar contribuția Consiliului Județean Prahova este de 150 000 de lei, construcția fiind amplasată pe o suprafață de aproximativ 1000 metri pătrați. Spațiile largi, frumos amenajate, practice precum și personalul calificat, pregătit special pentru educarea copiilor vor asigura cadrul necesar practicării unei educații centrate pe copil într-un mediu atractiv și sigur.
Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, s-a arătat plăcut surprins de această investiție, care oferă servicii educaționale la standarde europene, subliniind că acest proiect poate fi un exemplu de bună practică ce poate fi implementat cu succes și în alte localități din Județul Prahova.Totodată, Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop a menționat că este forte importanat ca pe viitor să continue procesul de modernizare a infrastructurii educațioanale, pentru a se crea condițiile necesare desfășurării unui învățământ de calitate, cu rezultate optime. Consiliul Județean Prahova a sprijinit construcția acestei grădinițe moderne, unde vor fi înscriși 40 de copii repartizați în 3 grupe.
La evenimentul de astăzi au mai participat: prefectul și subprefectul Județului Prahova, Mădălina Lupea și Emil Drăgănescu; inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Prahova, Nicolae Angelescu; primarul orașului Vălenii de Munte, Florin Constantin precum și reprezentanți ai instituțiilor de învățământ.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677