O grădiniță a fost inaugurată astăzi la Vălenii de Munte, în prezența Ministrului Educației - FOTO/VIDEO

07 Dec 2017 18:51
Deschiderea oficială a Grădiniței cu Program Prelungit - ,,Cei 5 elefănței" din Vălenii de Munte a avut loc astăzi, în prezența autorităților locale și județene și a Ministrului Educației Naționale, Liviu Marian Pop. Obiectivul de investiție are o valoare totală de 2 200 000 de lei iar contribuția Consiliului Județean Prahova este de 150 000 de lei, construcția fiind amplasată pe o suprafață de aproximativ 1000 metri pătrați. Spațiile largi, frumos amenajate, practice precum și personalul calificat, pregătit special pentru educarea copiilor vor asigura cadrul necesar practicării unei educații centrate pe copil într-un mediu atractiv și sigur.
Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, s-a arătat plăcut surprins de această investiție, care oferă servicii educaționale la standarde europene, subliniind că acest proiect poate fi un exemplu de bună practică ce poate fi implementat cu succes și în alte localități din Județul Prahova.Totodată, Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop a menționat că este forte importanat ca pe viitor să continue procesul de modernizare a infrastructurii educațioanale, pentru a se crea condițiile necesare desfășurării unui învățământ de calitate, cu rezultate optime. Consiliul Județean Prahova a sprijinit construcția acestei grădinițe moderne, unde vor fi înscriși 40 de copii repartizați în 3 grupe.
La evenimentul de astăzi au mai participat: prefectul și subprefectul Județului Prahova, Mădălina Lupea și Emil Drăgănescu; inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Prahova, Nicolae Angelescu; primarul orașului Vălenii de Munte, Florin Constantin precum și reprezentanți ai instituțiilor de învățământ.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671