O noua editie „Romanian Business Challenge” organizata de Colegiul Economic „Virgil Madgearu”

19 Apr 2018 11:47
O noua editie „Romanian Business Challenge” organizata de Colegiul Economic „Virgil Madgearu”
Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, organizează, în perioada 19-20 aprilie 2018, cea de a IX-a ediție a concursurilor naționale „Romanian Business Challenge” și Târgul Firmelor de Exercițiu.

Obiectivele concursurilor se corelează cu obiectivele învățământului profesional și tehnic din România și cu Strategiile Uniunii Europene, având ca principal scop promovarea și dezvoltarea antreprenoriatului autohton pentru o economie globală, precum și dezvoltarea de competențe necesare unui întreprinzător dinamic și viabil, a unei cariere profesionale pentru o piață a muncii dinamică și flexibilă.


Manifestările celor două zile se vor desfășura după următorul program:

 „Romanian Business Challenge”
Joi, 19 aprilie 2018 – Camera de Comerț și Industrie Prahova

• 9.15 – 09.45 - Deschiderea oficială a evenimentului;
• 09.45- 14.00 - Desfășurarea competiției;
• 10.00 - 13.00 - Simpozionul internațional „Performanțe prin parteneriate”.

 „Târgul Firmelor de Exercițiu”
Vineri, 20 aprilie 2018 - Palatul Culturii Ploiești, Sala Coloanelor

• 10.30 – 11.30 - Deschiderea oficială a târgului și vizitarea standurilor de către oficialități; parada firmelor de exercițiu;
• 9.30 – 15.00 - Derularea competiției;
• 13.00 – 15.00 - Deschiderea târgului pentru vizitatori;
• 15.30 – 16.30 – Spectacol
• 16.30 – 17.30 - Festivitate de premiere.

Premiile pentru „Cel mai bun catalog”, „Cea mai bună pagină WEB”, „Cel mai bun spot”, „Cel mai bun vânzător”, „Cel mai bun stand”, „Cele mai bune materiale promoționale”, „Cea mai bună mascotă” și „Cea mai bună afacere” vor fi în valoare de 5000 lei și vor fi oferite de Primăria municipiului Ploiești.

Foto arhiva: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791