Percheziții acasă la persoane bănuite că au dat spargerea în mai multe case nou construite dar nelocuite din Târgșoru Vechi

17 Jul 2019 08:27
Percheziții acasă la persoane bănuite că au dat spargerea în mai multe case nou construite dar nelocuite din Târgșoru Vechi
Comunicat de presa Politia Prahova: La această oră, polițiștii prahoveni efectuează trei percheziții la persoane bănuite de furt calificat. Trei mandate de aducere vor fi puse în executare.

La data de 17 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurale nr. 3 Blejoi efectuează trei percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat. Două descinderi au loc în comuna Târgșorul Vechi și una în orașul Băicoi.

Din cercetări a rezultat faptul că, în lunile ianuarie și mai ale acestui an, persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție, pe timpul nopții, în case nou construite, dar nelocuite, de pe raza comunei Târgșorul Vechi.
De aici ar fi au sustras mai multe bunuri, precum electrocasnice, electronice, unelte, haine sau băuturi alcoolice.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 50.000 de lei.

Trei persoane urmează să fie aduse la sediul poliției pentru audiere.

Activitatea beneficiază de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române. La percheziții participă și jandarmi.

UPDATE: De la locuințele vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum bijuterii, un ceas, telefoane mobile și accesorii pentru telefoane.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 50.000 de lei.

Trei persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audiere.



Sursa foto cu caracter ilustrativ: ziaruldeiasi.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677