Percheziții în Prahova la persoane bănuite de tâlhărie calificată și furt calificat

05 Feb 2020 15:44
Percheziții în Prahova la persoane bănuite de tâlhărie calificată și furt calificat
IJP Prahova anunță că azi polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 12 percheziții pe raza municipiului, 3 la sediile unor societăți comerciale și 9 la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată și furt calificat.
"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada iulie 2019 - prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri din societăți comerciale, pe timpul nopții, în unele cazuri ar fi exercitat acte de violență pentru păstrarea bunurilor furate. De la locațiile vizate au fost ridicate în vederea confiscării mai multe bunuri (acumulatori auto) susceptibile a proveni din activitatea infracțională", au transmis sursele citate.
9 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, fiind puse în executare și 5 mandate de aducere.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 178.000 lei.
La acțiune participă și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.
Activitățile beneficiază de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
sursa IJP Prahova
foto arhiva

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8332 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.3890 -0.0253
GBP Lira sterlina 5.3759 0.1027
CHF Francul elvetian 4.5616 0.0162
XAU Gramul de aur 228.9056 -0.3826