Ploiestiul va fi gazda Campionatelor Nationale de Gimnastica Artistica

27 Aug 2019 10:52
Ploiestiul va fi gazda Campionatelor Nationale de Gimnastica Artistica
Federația Română de Gimnastică organizeaza la Ploiesti Campionatului Național Individual Open și Campionatului Național al Reprezentativelor de Club în perioada 6 " 8 septembrie 2019.
"Un număr de 60 de sportivi, 25 la feminin și 35 la masculin, sunt în acest moment înscriși pentru întrecerile naționale ce vor avea loc în Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiești, numărul acestora putând cunoaște modificări până la ora concursului, se anunta intr-un comunicat de presa al federatiei. Conform aceluiasi anunt,
Marian Drăgulescu, Andrei Muntean sau frații Gabriel și Robert Burtanete sunt printre cele mai importante prezențe în concursul masculin, în timp ce la feminin, Denisa Golgotă, Ioana Stănciulescu, Silvia Sfiringu sau micuțe din programul "Țară, țară, vrem campioane!" țin capul de afiș.

Pentru programul complet al competiției, puteți consulta:

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677