Ploiestiul va fi gazda Campionatelor Nationale de Gimnastica Artistica

27 Aug 2019 10:52
Ploiestiul va fi gazda Campionatelor Nationale de Gimnastica Artistica
Federația Română de Gimnastică organizeaza la Ploiesti Campionatului Național Individual Open și Campionatului Național al Reprezentativelor de Club în perioada 6 – 8 septembrie 2019.
“Un număr de 60 de sportivi, 25 la feminin și 35 la masculin, sunt în acest moment înscriși pentru întrecerile naționale ce vor avea loc în Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești, numărul acestora putând cunoaște modificări până la ora concursului, se anunta intr-un comunicat de presa al federatiei. Conform aceluiasi anunt,
Marian Drăgulescu, Andrei Muntean sau frații Gabriel și Robert Burtanete sunt printre cele mai importante prezențe în concursul masculin, în timp ce la feminin, Denisa Golgotă, Ioana Stănciulescu, Silvia Sfiringu sau micuțe din programul ”Țară, țară, vrem campioane!” țin capul de afiș.

Pentru programul complet al competiției, puteți consulta:

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8378 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3085 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3598 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5522 0.0000
XAU Gramul de aur 245.7662 0.0000