Ploiestiul va fi gazda Campionatelor Nationale de Gimnastica Artistica

27 Aug 2019 10:52
Ploiestiul va fi gazda Campionatelor Nationale de Gimnastica Artistica
Federația Română de Gimnastică organizeaza la Ploiesti Campionatului Național Individual Open și Campionatului Național al Reprezentativelor de Club în perioada 6 – 8 septembrie 2019.
“Un număr de 60 de sportivi, 25 la feminin și 35 la masculin, sunt în acest moment înscriși pentru întrecerile naționale ce vor avea loc în Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești, numărul acestora putând cunoaște modificări până la ora concursului, se anunta intr-un comunicat de presa al federatiei. Conform aceluiasi anunt,
Marian Drăgulescu, Andrei Muntean sau frații Gabriel și Robert Burtanete sunt printre cele mai importante prezențe în concursul masculin, în timp ce la feminin, Denisa Golgotă, Ioana Stănciulescu, Silvia Sfiringu sau micuțe din programul ”Țară, țară, vrem campioane!” țin capul de afiș.

Pentru programul complet al competiției, puteți consulta:

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cat costă la aceasta gradinita pentru un copil ?
Nu mi se pare că ar fi o activitate prea intensă,, ultima oară când am ajuns acolo, acum trei luni,arata cam la fel!
Buna ziua.Doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate elevi ai scolii gimnaziale,sat Marginenii de Jos-Prahova,deoarece multi copii din acest sat provin din familii nevoiase,sunt de etnie roma si nu isi pot permite( unii) sa mearga in nicio excursie.Sunt dornici sa cunoasca locuri si lucruri noi,dar,din pacate nu isi pot permite! Multumim!
Doresc sa vizitez muzeul iluziilor, împreună cu soțul și cei doi copii.
Școala primară Moara Domnească ,vreau sa castige
Curs valutar
EUR Euro 4.7556 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2732 0.0013
GBP Lira sterlina 5.5125 -0.0153
CHF Francul elvetian 4.3243 0.0241
XAU Gramul de aur 204.4044 0.4637