POR: a fost semnat Actul Adiţional la Acordul de Finanţare a Iniţiativei pentru IMM în România

14 Nov 2018 23:40
POR: a fost semnat Actul Adiţional la Acordul de Finanţare a Iniţiativei pentru IMM în România
Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a semnat astăzi, 22 octombrie, Actul Adiţional la Acordul de Finanţare a Iniţiativei pentru IMM în România.Prin acest document, Fondul European de Investiţii (FEI) pune la dispoziţia băncilor o sumă de până la 150 de milioane de euro, în vederea încurajării investiţiilor, prin acordarea de împrumuturi către investitori.Pe data de 20 octombrie 2016, între România, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional-POR) și FEI, a fost semnat un Acord de finanțare cu privire la Inițiativa IMM din România, pentru stabilirea condițiilor de participare a României la Inițiativa IMM - Instrumentul de Garantare Neplafonată și a temeiului în baza căruia FEI gestionează contribuția României la Instrumentul de Garantare Neplafonată. Un an mai târziu, pe 31 decembrie 2017, perioada de angajament și perioada de punere în aplicare a Acordului de Finanțare au expirat.


Între timp, a intrat în vigoare Regulamentul UE 2018/1046 („Regulamentul Omnibus”), care oferă, între altele, posibilitatea de a folosi Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR, care finanțează Programul Operaţional Regional, gestionat de MDRAP) pentru a asigura contribuția financiară la garanțiile neplafonate până în 31 decembrie 2023.Ţinând cont de implementarea cu succes de până acum a Inițiativei IMM în România, Autoritatea de Management și-a exprimat interesul pentru alocarea unor resurse suplimentare în sumă de până la 150 de milioane de euro (prin act adiţional).
FEI și băncile creditoare vor conveni asupra unei perioade de disponibilitate (de regulă, de până la 3 ani), pe durata căreia tranzacțiile pot fi incluse în portofoliu și care se încheie nu mai târziu de 31 decembrie 2023.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: https://www.bizlaw.md

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Doresc sa trimit ceva banuti de cate ori am sa pot ,ei locuiec in Germania si as dori un nr de tel pe care sa pot vrbi cu mama copiilor astfel sa ii pot comunica codul ori de cate ori este nevoie sa primeasca banuti prin western Union.V-as ruga sa-mi lasati un nr de tel.Multumesc anticipat !
Lucrari utile si necesare.BRAVO.
Acest medic nu are ce cauta in aceasta profesie Pacientilor in varsta care ajung la Upu le striga ...Sa va fie rusine ....NESIMTITILOR CHEMATI SALVARE CU MEDIC.....Nu cosulta bolnavii pentru a ii tria pt un consult de specialitate , in fisa trece date ireale ca...TA la plecare temp, cosult cardiac in cazul meu si acasa indiferent in ce stare esti ... Contrazice dr de pe salvare care a facut EKG ..LA DOMICILIU si a constatat aritmie Nu se misca de la biroul unde face hartiile ca sa fie in regula la o eventuala reclamatie D-le Dr dvs aveti parinti??Cum va permiteti ...sa spuneti unor varstnici care poate au contribuit la ed dv NESIMTITILOR ,,,??!!! Asteptati spaga!??Noi nu avem bani ...aveti acum salariu mare pe care dv nu il meritati ! Nu sunteti facut pt aceasta profesie ..nu respectati nici macar deontologia profesionala Daca mai puteti .....shimbat-va comportamentul sunteti omsi dv ....si batraneattea nu iarta pe nimeni ,....asta daca aveti noroc!!!Luati ca model pe cei doi rezidenti de la Craiova care in miez de noapte au salvat un om Eu va doresc sanate si un suflet de medic adevarat , cu vocatia profesiei!
Foarte bine. Sunt cu totul de acord. In acest fel nu vom mai vedea deseuri de acest fel pe raza comunei. Ar fi bine, ca cei care primesc ajutor social sa fie cooptati in aceasta activitate, pot curata santurile, parcurile, statiile de transport. Totodata, politia locala ar putea aplica amenzii in cazul constatarii de astfel de contraventii ( aruncarea in parc a astfel de deseuri). Cu respect.
asi vrea sa cumpar urgent de la dumneavoastra un caine dog german lup politist nr. tele 0735394320 sint din ploiesti
Curs valutar
EUR Euro 4.6590 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.1340 -0.0129
GBP Lira sterlina 5.3404 -0.0075
CHF Francul elvetian 4.0924 -0.0087
XAU Gramul de aur 159.4922 -0.1656