Prahova/ Persoană trimisă în judecată pentru trafic de influență. Spunea ca are cunostinte la ANAF

20 Oct 2017 11:33
Prahova/ Persoană trimisă în judecată pentru trafic de influență. Spunea ca are cunostinte la ANAF
Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Prahova au finalizat cercetările, iar procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus trimiterea în judecată a inculpatei A.M.A., cu menținerea măsurii controlului judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență în formă continuată (două acte materiale).

În fapt, la data de 19.07.2017, inculpata a pretins și primit de la o denunțătoare suma de 5.000 lei, lăsând să se creadă că are influență asupra unor funcționari din cadrul A.N.A.F. Ploiești pentru ca societatea administrată de martora denunțătoare să nu fie controlată și sancționată de această instituție.

A doua zi, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, A.M.A. a pretins și primit de la aceeași persoană suma de 1.500 euro, lăsând să se creadă că are influență asupra unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești pentru a obține o soluție favorabilă într-un dosar penal în care fiul denunțătoarei a fost reclamat pentru o faptă de lovire sau alte violențe.
foto: DGA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434