Rareș Bogdan: "Prahova va progresa remarcabil cu Iulian Dumitrescu în postura de președinte al Consiliului Județean"

17 Sep 2020 18:06
Rareș Bogdan: "Prahova va progresa remarcabil cu Iulian Dumitrescu în postura de președinte al Consiliului Județean"
La comanda PNL Prahova/ COD AEP: 21200012/
Comunicat de presa: Iulian Dumitrescu, candidatul Alianței PNL " USR " PLUS la președinția Consiliului Județean Prahova, Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL și europarlamentar, și Robert Sighiartău, deputat și secretar general PNL au lansat un apel către prahoveni ca, pe 27 septembrie, să spună "Adio, PSD".
Președintele PNL Prahova a anunțat că alegerile locale vor aduce schimbarea în bine pe care o așteaptă cetățenii județului după 12 ani de conducere despotică.
"Se va încheia, în Prahova, o perioadă întunecată. Județul nostru a fost sufocat și apăsat de o clică PSD care nu a avut alt interes decât să-și umple buzunarele. În sfârșit, prahovenii vor spune "Adio, PSD". Vom avea: Președintele României de dreapta, Guvern de dreapta, Consiliu Județean și președinte de CJ de dreapta și multe administrații locale liberale. Construim împreună . Vom duce județul pe primul loc în România", a declarat, la Câmpina, Iulian Dumitrescu, candidatul PNL " USR " PLUS la președinția CJ Prahova.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău susține că Prahova a înregistrat un recul semnificativ din punct de vedere economic și social în perioada în care județul a fost condus de președinți de CJ din partea PSD.
"De 12 ani, de când PSD conduce județul, Prahova a început să piardă teren față de alte județe ale țării. În 2008, locuitorii Prahovei aveau al patrulea cel mai mare salariu mediu din România. Acum, au căzut pe locul 10 la nivel național. Comparați ce s-a întâmplat la Sinaia, unde primarul PNL, Vlad Oprea, a atras 4.000 de euro pe cap de locuitor din fonduri europene, și Bușteniul, condus de PSD, unde nu au venit deloc bani de la Bruxelles. Asta este diferența dintre PNL și PSD: liberalii mizează pe investiții, pentru că asta înseamnă bunăstare pentru cetățeni, iar PSD nu face decât să consume și să redistribuie sărăcia. Sunt convins că, pe 27 septembrie, vom spune alături de Iulian Dumitrescu, la Prahova", a afirmat deputatul Robert Sighiartău.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a vorbit despre un moment astral în care România poate progresa semnificativ, în următorii 7 ani urmând să vină în țară aproape 80 de miliarde de euro din fonduri europene, care vor trebui absorbiți atât la nivel guvernamental, cât și de administrațiile publice locale. În acest context, eurodeputatul a făcut un apel către prahoveni să voteze Alianța PNL " USR " PLUS la Consiliul Județean și să ofere șansa unei dezvoltări durabile județului.
"Iulian Dumitrescu are avantajul de a fi absolvent de Harvard și de a fi văzut cum s-au mișcat lucrurile în alte părți ale Europei. Are capacitatea de a fi mediator, de a se pune la masă cu oamenii care doresc să ducă "Prahova pe Primul Loc". Și mai are atuul extrem de important al parteneriatelor cu Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului, și Cătălin Florescu, viitorul primar al Câmpinei din partea PNL " USR " PLUS. Astfel de parteneriate pot aduce progresul județului și vor mișca lucrurile în direcția bună. Iulian Dumitrescu are și avantajul colosal de a putea intra pe ușa, pe hornul, pe gaura cheii la orice ministru actual și viitor. Am încredere că lucrurile vor arăta absolut remarcabil la Prahova cu Iulian Dumitrescu în postura de președinte al Consiliului Județean", a concluzionat Rareș Bogdan.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677