Șahiștii de la CSM Ploiești participă, sâmbătă, la un turneu de pregătire online!

07 May 2020 21:22
Șahiștii de la CSM Ploiești participă, sâmbătă, la un turneu de pregătire online!
Secția de șah a Clubului Sportiv Municipal este, poate, cel mai puțin afectată în această perioadă, platformele online ajutându-i pe sportivii pregătiți de Petre Grigore să se antreneze în condiții cât de cât apropiate de cele obișnuite.
Mai mult decât atât, la finalul acestei săptămâni, ei vor putea participa și la un turneu pe care coordonatorul secției îl va organiza special pentru elevii săi, prin intermediul uneia dintre platformele online de specialitate, www.playchess.com. "După ce ne-am antrenat o perioadă online cu ajutorul skype, am zis că este momentul să le organizez și turnee de jocuri, pentru că vrem să dezvoltăm și această zonă a competițiilor online. Nu știm când ne vom putea relua antrenamentele și, mai ales, competițiile obișnuite, așa că, momentan, vom apela la aceste turnee online", spune Petre Grigore. Competiția programată sâmbătă, la ora 11.00, va fi și un fel de repetiție pentru sportivii clubului, antrenorul fiind în discuții cu cei de la Gloria Buzău și CSU Ploiești pentru ca, în curând, să organizeze și astfel de meciuri amicale între cluburi.
"Deocamdată, sunt zece sportivi care și-au făcut conturi pe această platformă online, dar vor urma și ceilalți, pentru ca la următoarele turnee să participe cât mai mulți", a mai spus antrenorul șahiștilor. Cei zece sportivi care vor juca sâmbătă sunt cei mai experimentați din club: Marian Sandu, Sergiu Herea, Teodor Szocs, Anamaria Rață, Andrei Rață, Antonia Ciapă, Rareș Anghel, Antonia Radu, Ștefan Țaga și Irinel Trăilă.
Mai trebuie spus că Federația Română de Șah studiază, la rându-i, varianta de a organiza competiții oficiale cu ajutorul internetului, momentan testând platforma online cu ocazia între meciuri amicale pe care "naționala" României le-a disputat în compania mai multor țări.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677