Şahiştii de la CSM Ploieşti participă, sâmbătă, la un turneu de pregătire online!

07 May 2020 21:22
Şahiştii de la CSM Ploieşti participă, sâmbătă, la un turneu de pregătire online!
Secţia de şah a Clubului Sportiv Municipal este, poate, cel mai puţin afectată în această perioadă, platformele online ajutându-i pe sportivii pregătiţi de Petre Grigore să se antreneze în condiţii cât de cât apropiate de cele obişnuite.
Mai mult decât atât, la finalul acestei săptămâni, ei vor putea participa şi la un turneu pe care coordonatorul secţiei îl va organiza special pentru elevii săi, prin intermediul uneia dintre platformele online de specialitate, www.playchess.com. „După ce ne-am antrenat o perioadă online cu ajutorul skype, am zis că este momentul să le organizez şi turnee de jocuri, pentru că vrem să dezvoltăm şi această zonă a competiţiilor online. Nu ştim când ne vom putea relua antrenamentele şi, mai ales, competiţiile obişnuite, aşa că, momentan, vom apela la aceste turnee online”, spune Petre Grigore. Competiţia programată sâmbătă, la ora 11.00, va fi şi un fel de repetiţie pentru sportivii clubului, antrenorul fiind în discuţii cu cei de la Gloria Buzău şi CSU Ploieşti pentru ca, în curând, să organizeze şi astfel de meciuri amicale între cluburi.
„Deocamdată, sunt zece sportivi care şi-au făcut conturi pe această platformă online, dar vor urma şi ceilalţi, pentru ca la următoarele turnee să participe cât mai mulţi”, a mai spus antrenorul şahiştilor. Cei zece sportivi care vor juca sâmbătă sunt cei mai experimentaţi din club: Marian Sandu, Sergiu Herea, Teodor Szocs, Anamaria Raţă, Andrei Raţă, Antonia Ciapă, Rareş Anghel, Antonia Radu, Ştefan Ţaga şi Irinel Trăilă.
Mai trebuie spus că Federaţia Română de Şah studiază, la rându-i, varianta de a organiza competiţii oficiale cu ajutorul internetului, momentan testând platforma online cu ocazia între meciuri amicale pe care „naţionala” României le-a disputat în compania mai multor ţări.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342