SCRISOARE DESCHISĂ Iulian Dumitrescu-Candidatul Alianței PNL " USR - PLUS la Președinția Consiliului Județean Prahova

25 Sep 2020 15:02
SCRISOARE DESCHISĂ Iulian Dumitrescu-Candidatul Alianței PNL " USR - PLUS la Președinția Consiliului Județean Prahova
La comanda PNL Prahova/ COD AEP: 21200012/
SCRISOARE DESCHISĂ

Dragi prahoveni,

Duminică, 27 septembrie, este momentul mult așteptat: vom pune punct unei perioade tenebroase din istoria județului nostru și vom reporni Prahova pe un drum al dezvoltării și prosperității.

În campania electorală, am avut privilegiul să stau de vorbă cu prahoveni curajoși, harnici, competenți și onești, care își doresc din tot sufletul o schimbare în bine a administrației la nivel județean. Le mulțumesc că mi-au împărtășit problemele lor, m-au încurajat și m-au învestit să fiu purtătorul de drapel al acestei schimbări.

La alegerile locale de duminică, puterea vă aparține în totalitate și veți decide dacă Prahova trebuie să rămână pe loc sau merită ajungă pe primul loc. Este momentul în care puteți să spuneți hotărât "Adio, PSD".

Dragii mei,

Alianța Dreptei, PNL - USR - PLUS, s-a născut din convingerea că Prahova trebuie eliberată de sub jugul PSD și că, împreună, putem oferi o administrație locală cinstită, competentă și care să acționeze transparent pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor.

Pe parcursul întregii campanii electorale, am prezentat proiectul de guvernare locală numit "Prahova pe Primul Loc". Este un plan extrem de ambițios, în valoare de aproape 5 miliarde de euro, care va rezolva problemele de infrastructură cu care se confruntă județul, va îmbunătăți semnificativ calitatea serviciilor publice și va spori nivelul de trai prin creșterea veniturilor prahovenilor.

Această Forță a Binelui nu este o simplă alianță electorală între cele trei partide de centru " dreapta, cât un angajament ferm că vom guverna împreună în următorii patru ani având ca țel dezvoltarea Prahovei.


Stimați ploieșteni,

Aceste alegerile locale mi-au adus una dintre cele mai mari bucurii politice pe care le-am avut în ultimii ani. Din postura de președinte al PNL Prahova, am putut să anunț că Andrei Volosevici, cel mai respectat edil-șef al orașului de după Revoluție, se întoarce la Primăria Ploiești. I-am fost alături ca prieten în toți acești ani în care a fost nedreptățit și abia aștept să-i fiu partener politic, din postura de președinte al CJ, pentru a readuce normalitatea în Ploiești.

De aceea vă îndemn ca, duminică, să votați echipa Volosevici " Dumitrescu.



Dragi prahoveni,

Vă mărturisesc că nu a fost o campanie electorală simplă. Pe de o parte, restricțiile impuse de pandemie au îngreunat comunicarea și au făcut să ne vedem mai puțin decât mi-aș fi dorit. Pe de altă parte, în stilul toxic tradițional, PSD n-a făcut altceva decât să împroaște cu noroi în stânga și în dreapta. Nu au cruțat pe nimeni și nu s-au dat în lături de la nimic, dovadă și campania murdară a ultimelor zile. Le mulțumesc colegilor mei din #PNL Prahova pentru înțelepciunea de care au dat dovadă nerăspunzând acestor provocări, pentru campania lor pozitivă, bazată pe proiecte, pe soluții la problemele locale. Fără nicio îndoială, avem cea mai bună echipă de administrație publică din Prahova. Iar scopul nostru comun este să construim, să aducem oamenii în jurul unor obiective importante pentru comunitate, nu să demolăm și să purtăm războaie inutile.



Sunt convins că, după atât amar de vreme în care deasupra județului a poposit un nor negru și amenințător, a venit momentul să iasă soarele și pe strada celor care își doresc normalitate, dezvoltare, progres, salarii bune și servicii de calitate.

De aceea, vă îndemn să ieșiți în număr cât mai mare la urne duminică, 27 septembrie.

Dacă vă doriți o administrație județeană cu viziune, competență, performanță, onestitate, transparență, fairplay și curaj, puneți ștampila pe poziția 3 atât pe lista pentru președinția CJ Prahova, cât și pe lista de consilieri județeni ai PNL " USR " PLUS.

Cu votul dumneavoastră, împreună, putem duce Prahova pe Primul Loc.


25.09.2020


Iulian Dumitrescu

Candidatul Alianței PNL " USR - PLUS la Președinția Consiliului Județean Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677