Sinaia, exemplu de bună practică

17 May 2017 13:47
Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia a participat la workshop-ul "Master Planul de Investiții în Turism", organizat la Guvernul României. La discuții au participat : Mircea Titus Dobre, Ministrul Turismului, Armando Peres, Președinte al Comitetului pentru Turism OECD, Alain Dupeyras, Secretar General al Comitetului pentru Turism OECD, Radu Puchiu și Cristina Ionela Tărteață, Secretari de Stat, consilieri și primari din România.
"Am fost invitați la acest eveniment ca un exemplu de bună practică în atragerea și executarea de proiecte în domeniul turismului pe fonduri europene. Am susținut în discuțiile avute, în special, proiectele de dezvoltare integrală a domeniului schiabil sinăian și în general a întregii microregiuni a Văii Prahovei, ținând cont de faptul că stațiunea Sinaia face parte din Asociația Microregiunea Munții Bucegi. Este necesar ca investițiile să fie făcute în acele zone în care există deja o infrastructură în acest sens : curent electric, apă, căi de acces, etc. Sper ca Ministerul Turismului să țină cont de propunerile noastre în elaborarea masterplanului de investiții în turism", a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.
Astfel de întâlniri voi mai avea loc.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677