Sinaia Forever, mesaj pentru miile de spectatori: vă mulțumesc pentru cum iubiți Sinaia în fiecare zi

16 Sep 2019 09:42
Sinaia Forever, mesaj pentru miile de spectatori: vă mulțumesc pentru cum iubiți Sinaia în fiecare zi
Cele trei zile de Sinaia Forever, cel mai mare și longeviv festival din Prahova, a ajuns la final. A fost și anul acesta o ediție la care au venit mii de oameni, mai ales că s-au împlinit 25 de ani de Sinaia Forever. Tema de anul acesta a fost Un oras, o comunitate.
" Tradiția Sinaia Forever cerea ca primarul să deschidă festivalul cu un discurs pe această scenă vineri, după paradă. La aniversarea unui sfert de veac de când ne-am învățat cu acest ritm, a venit momentul schimbării. Am ales să vorbesc acum după ce am lăsat festivalul să arate cum Sinaia se transformă...Este momentul viitorului. România are șansa renașterii prin orașele care au arătat buna guvernare locală și au construit adevărate comunități în care te simți mândru că locuiești. Trebuie să vedem dincolo de noi și de limitările cu care am fost hrăniți. Avem datoria de a rămâne orașul care a pus mereu comunitatea pe primul loc. Un oraș de prim rang, un adevarat "trendsetter" în administrație, un loc al oamenilor liberi, dar mai ales un oraș creativ și la înălțime. Suntem Un Oraș - O comunitate.
Vă mulțumesc pentru cum iubiți Sinaia în fiecare zi", este mesajul transmis de Vlad Oprea, primarul din Sinaia.



COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677