Soseaua Paltinu din Campina, in atentia autoritatilor. Primaria vrea parteneriat cu Consiliul Județean Prahova

13 Feb 2019 09:00
Soseaua Paltinu din Campina, in atentia autoritatilor. Primaria vrea  parteneriat cu Consiliul Județean Prahova
Primaria Campina spera ca anul acesta sa incheie un parteneriat cu CJ pentru reabilitarea acestui drum, anunta campinatv.ro.
Primul studiu de fezabilitate pentru reabilitarea DJ 102I (Șoseaua Paltinu) a fost realizat în anul 2011, însă lucrarea efectivă de asfaltare nu s-a realizat nici până astăzi. "Am încercat periodic să încheiem un parteneriat cu Consiliul Județean, dar a trebuit să stăm la rând și rândul nostru a venit anul trecut, când am primit 25.000 lei de la Consiliul Județean și noi am contribuit cu 2.500 lei pentru reactualizarea studiului de fezabilitate și a expertizei tehnice", a afirmat viceprimarul Câmpinei, Adrian Pițigoi, în cadrul unei conferințe de presă organizată luni, 11 februarie.
Potrivit viceprimarului Adrian Pițigoi, Șoseaua Paltinu are 3.340 metri liniari (3,4 km) din care 765 ml (23%) se află în intravilan și 2.575 ml (77%) se află în extravilan. "Deci 23% din această șosea se află în intravilanul municipiul Câmpina și nu este vorba de o singură bucată, de un singur tronson, ci de trei. Avem în intravilan un tronson de circa 200 ml în dreptul fostei fabrici de bere, după care urmează un sector de extravilan. Următorul sector de intravilan este la casele de la fosta fabrică 21 Decembrie, după care urmează un nou tronson de extravilan foarte lung, până la stația de pompare a HidroPrahova, iar de acolo mai avem 200 ml de intravilan până la limita cu comuna Șotrile. Această șosea nu are o infrastructură conformă, nu există nicio drenare a apelor pluviale, de aceea de-a lungul anilor au apărut diverse probleme pe acest drum. Trebuie o modernizare de amploare. Ce am făcut noi în ultimii doi ani și jumătate? Am reparat prin plombare împreună cu echipe de la Consiliul Județean. După cum știți, Consiliul Local Câmpina a aprobat și indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea drumului, în valoare de 10,113 milioane lei cu tot cu TVA, din care construcții și montaj 7,897 milioane lei. Considerăm că parteneriatul semnat pentru studiul de fezabilitate reprezintă un preambul la parteneriatul care va fi semnat anul acesta cu Consiliul Județean pentru lucrările propriu-zise. Termenul de execuție este de 18 luni", a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi.
sursa https://campinatv.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677