Spectacolele Teatrului Toma Caragiu in perioada 26 octombrie - 1 noiembrie

26 Oct 2020 14:13
Comunicat de presa Teatrul Toma Caragiu Ploiesti
Saptamana aceasta, ritmurile muzicii romanesti ne ademenesc intr-o calatorie seducatoare ce aduce aproape artisti indragiti, o experienta captivanta pentru melomanii de toate varstele. Iar pentru iubitorii de povesti, am pregatit un spectacol cu talc inspirat din cunoscutele scrieri ale lui Ion Creanga.
- Suflete pereche, weekend-ul acesta, 31 octombrie si 1 noiembrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Nico revine cu energie pozitiva pe scena Teatrului Toma Caragiu, in spectacolul-concert Suflete pereche. Melomanii vor fi intampinati cu melodii reprezentative din repertoriul artistei, dar si de acordurile fine ale unor melodii romanesti binecunoscute, interpretate de Daniela Raduica, Romeo Zaharia, George Capanu, Rodica Tudor, acompaniati de Orchestra si Baletul Majestic.
- Capra cu trei iezi, duminica aceasta, 1 noiembrie, de la ora 11:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. „Trei iezi cucuieti”lasati singuri in casa de harnica lor mama, plecata in targ pentru a cumpara bucate, sunt vizitati de lupul cel mare si fioros. Doi dintre fratii iezi, mai neastamparati din fire, nu asculta spusele mamei si suporta consecintele neglijentei lor. O poveste moralizatoare despre pericolele neascultarii.
Va asteptam cu drag la teatru. Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634