Trap, galop, ponei, dresaj și multe surprize, azi, pe Hipodromul Ploiești, în reuniunea de Derby

06 Jul 2019 08:46
Trap, galop, ponei, dresaj și multe surprize, azi, pe Hipodromul Ploiești, în reuniunea de Derby
Hipodromul Ploiești va găzduieste, azi, începând cu ora 10.00, cea mai importantă reuniune hipică a sezonului, cea în care se desfășoară Derby-ul de Trap al României! Se anunță un eveniment pe care ploieștenii nu trebuie să-l rateze, pentru că organizatorii au pregătit o reuniune antrenantă, cu întreceri hipice spectaculoase, de trap, galop și ponei, precum și un nou show de dresaj oferit de Miron Bococi, românul care s-a stabilit în Spania și a devenit unul dintre cei mai pricepuți dresori de cai din Europa. El revine pe Hipodromul Ploiești după ce, în toamnă, cu prilejul reuniunii de Derby de anul trecut, din 7 octombrie 2018, a ridicat, efectiv, tribunele în picioare cu show-ul prezentat alături de caii săi, Feeling, Bruce și Talisman! De data aceasta, Bococi va propune un spectacol ce se anunță și mai interesant " Free Style Horse Show -, cu nu mai puțin de cinci cai!
Derby-ul de Trap al României va începe la ora 11.10 și-i va avea la start pe șase dintre cei șapte cai indigeni în vârstă de 4 ani care și-au făcut "încălzirea", în urmă cu două săptămâni, în Premiul de Încercare. A câștigat, atunci, armăsarul Calypso, condus de Vasile Gheorghe, și rămâne de văzut dacă principalul său contracandidat, armăsarul Veritable Yankee, va reuși să-și ia revanșa. Au șansa lor, cu siguranță, și ceilalți patru trăpași înscriși în cursă: Ops, Pandora, Neptuniu și Secretariat, în timp ce armăsarul Romeo a fost retras din motive medicale.
O altă cursă de trap extrem de interesantă se anunță Criteriul cailor de 4 ani, o întrecere programată la ora 13.40, ce face parte din Campionatul Mediteranean al Driverilor. Este una dintre cele șapte curse care se țin în acest an în diferite țări europene și în care se luptă pentru supremație aceiași șapte driveri, printre care se numără și românul Mihai Păun. Ei concurează de fiecare dată conducând cai puși la dispoziție de hipodromul organizator, totul stabilindu-se prin tragere la sorți. Alături de Mihai Păun, în cursa de mâine participă Anthony Tintillier (Franța), Vladimir Vyagin (Rusia), Noureddine Tiar (Algeria), Boris Kecenovic (Serbia), Walter D’Ambrogio (Italia) și Clint Vassalo (Malta). Mai trebuie spus că, în această cursă, va fi prezent, în afara concursului, și unul dintre invitații speciali ai evenimentului, belgianul Joseph Verbeeck, unul dintre cei mai importanți driveri din istoria trapului Mondial, supranumit "Diavolul belgian". Acum în vârstă de 62 de ani (e născut pe 6 februarie 1957), Jos Verbeeck este al doilea cel mai titrat driver câștigător de "Prix D’Amerique" (Campionatul Mondial de Trap Atelat, cu premiu pentru câștigător de 1 milion de euro), în care s-a impus de 4 ori, cu cai diferiți, niciodată principalii favoriți ai evenimentului! Într-o ierarhie a acestor trofee, primul este francezul Frank Nivard, cu 5 victorii, însă de fiecare dată conducând marii favoriți ai cursei. Jos Verbeek revine la Ploiești după ce a mai fost prezent în două curse din cadrul reuniunii de Derby din anul 2017 și va conduce iapa Letitbe Vrijthout.
De urmărit vor mai fi atât premiul cailor de 2 ani (Premiul Phoenixy " ora 10.40), cât și cursa rezervată cailor de 3 ani, Premiul Sofia, de la ora 12.50.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677